22 odličnih vtičnikov WordPress za upravljanje slik (posodobljeno)

Iščete najboljše vtičnike za upravljanje slik na svojem mestu WordPress? Slike pomagajo oživiti vašo vsebino in povečati zanimanje. V tem članku bomo na vašem spletnem mestu delili nekaj najboljših vtičnikov WordPress za učinkovitejše upravljanje slik.


WordPress vtičniki za upravljanje slik

1. Galerija Envira

Galerija Envira

Envira Gallery je najboljši vtičnik WordPress za galerijo fotografij na trgu. Omogoča vam ustvarjanje čudovitih in mobilno odzivnih galerij slik v WordPressu z le nekaj kliki.

Envira je optimizirana za delovanje, zato se vaše galerije hitro naložijo. To je tudi najbolj SEO-prijazen vtičnik za galerijo fotografij za WordPress. Envira ima na voljo številne funkcije, kot so albumi, označevanje slik, vodno označevanje, preverjanje lastnosti ipd.

Obstaja tudi dodatek WooCommerce, ki omogoča dodajanje spletne trgovine za prodajo fotografij.

2. Soliloquy

Soloquy

Drsniki omogočajo, da uporabnik usmeri pozornost na svojo najpomembnejšo vsebino s čudovitimi diapozitivi slik, ki jih spremljajo besedilo, poziv k dejanju in animacija. Vendar pa drsniki lahko tudi upočasnijo hitrost vašega spletnega mesta, kar vpliva na uporabniško izkušnjo in SEO.

Soliloquy je najboljši drsnik WordPress na trgu danes. Je opazno hitrejši kot katerikoli drug drsnik WordPress. Prav tako je najbolj enostaven za uporabo s številnimi funkcijami, kot so predstavljen drsnik vsebine, vrtiljak, drsne teme, svetlobni okvir itd..

3. EWWW orodje za optimiziranje slik

Ewww orodje za optimiziranje slik

Nalaganje slik traja dlje kot besedilo, kar vpliva na hitrost in zmogljivost vašega spletnega mesta. Najboljši način za reševanje je optimizacija slik za splet.

EWWW Image Optimizer je najboljši vtičnik WordPress za samodejno optimizacijo slik v WordPressu. Na voljo je z zmogljivimi orodji za stiskanje slik, ne da bi to vplivalo na kakovost.

Alternativa: WP Smush

4. Pametni drsnik 3

Pametni drsnik 3

Smart Slider 3 je na voljo kot plačljiv in brezplačen drsnik vtičnik WordPress. Priložen je s čudovitim orodjem za povleci in spuščanje, ki vam omogoča hitro ustvarjanje diaprojekcije.

Je enostaven za uporabo in vključuje vrsto funkcij, kot so animacije, lepi prehodi, drsnik, ki je prijazen mobilnim napravam, in še več.

5. Neumetnost

Nesmiselnost

Imsanity vam omogoča, da nastavite največjo višino in širino slike za nalaganje v WordPress in samodejno spremenite velikost velikih slikovnih datotek. Prav tako lahko na veliko spreminja velikost pri starejših prenosih na podlagi vaših nastavitev.

Podrobna navodila najdete v našem priročniku o tem, kako povečati velikost velikih slik v WordPressu

6. Zahtevaj predstavljeno sliko

Zahtevajte predstavljene slike za objave v WordPressu

Včasih lahko vi ali drug avtor na vašem spletnem mestu pred objavo pozabite dodati predstavljeno sliko v objavo spletnega dnevnika. To lahko vpliva na postavitev vašega spletnega mesta in če samodejno delite objave na družabnih omrežjih, bodo ta spletna mesta izbrala katero koli sliko iz članka kot sličico objave..

Zahtevaj dodatek za predstavljeno sliko ne omogoča objave objave, dokler ne dodaš predstavljene slike. Opozorilo vas bo, da niste dodali predstavljene slike in bo onemogočil gumb za objavo, dokler ne dodate predstavljene slike.

Za več podrobnosti glejte naš vodič o tem, kako za objave v WordPressu potrebujete predstavljene slike.

7. Privzeta predstavljena slika

Privzeta predstavljena slika

Kot že ime pove, vam ta priročen vtičnik omogoča enostavno nastavitev privzete predstavljene slike, ki jo boste uporabili kot nadomestno za objave, v katerih ni na voljo predstavljena slika. Preprosto namestite in aktivirajte vtičnik in nato nadaljujte Nastavitve »Mediji stran za prenos privzete slike.

Za nadomestne metode glejte naš članek o tem, kako v WordPressu nastaviti privzeto nadomestno predstavljeno sliko.

8. Predstavljeni Video Plus

Predstavljeni Video Plus

Ta vtičnik vam omogoča, da namesto predstavljene slike dodate predstavljeni video v WordPress. Preprosto dodajte URL videoposnetka in samodejno bo prejel sličico videoposnetka. Podpira YouTube, Vimeo, Dailymotion, Soundcloud, Spotify itd.

Če želite več podrobnosti, glejte naš vodnik o tem, kako dodati Wordove sličice v programu WordPress.

9. Slikovni gradnik

Slikovni gradnik v WordPressu

Če želite sliko dodati na svojo stransko vrstico WordPress, jo boste morali ročno dodati v besedilni gradnik s pomočjo HTML-ja. Vtičnik za pripomoček Image doda pripomoček, ki ga lahko povlečete in spustite na stransko vrstico ter nato izberete ali naložite sliko.

Za podrobna navodila si oglejte naš članek, kako dodati sliko v pripomoček za stransko vrstico WordPress.

10. Predstavljene slike v RSS-u & Mailchimp Email

Predstavljene slike v e-poštnih sporočilih RSS in MailChimp

Kot pove že ime, ta vtičnik omogoča predstavljene slike za vaš RSS vir. Če za pošiljanje objav po e-pošti svojim naročnikom uporabljate MailChimp, bodo ti uporabniki videli tudi predstavljene slike za objave.

Za nadomestno metodo glejte naše vadnico o tem, kako dodati predstavljene slike v RSS WordPress.

11. Obnovite sličice

Obnovite velikosti slike v WordPressu

Ko naložite sliko, jo WordPress samodejno shrani v več velikosti. Te velikosti so opredeljene v Nastavitve »Mediji stran. Teme WordPress-a lahko dodajo tudi svoje velikosti slike, ki se uporabljajo za sličice. Če aktivirate takšno temo, bo WordPress začel shranjevati slike tudi v teh novih velikostih. Vendar pa ne bo znova ustvaril novih velikosti za starejše slike.

Obnovi sličico omogoča hitro regeneriranje vseh velikosti slike v WordPressu. Za podrobna navodila si oglejte naš vodič o tem, kako obnoviti sličice in nove velikosti slike v WordPressu.

12. Zunanji mediji

Zunanji mediji

Ta vtičnik omogoča povezavo ali uvoz datotek iz Dropboxa, Boxa, OneDrive, Google Drive, Instagrama in katere koli druge zunanje datoteke v WordPress. To vam ponuja lažji način za delo s slikami, shranjenimi v računih za Google Drive ali Dropbox, tako da dostopate do njih neposredno iz WordPress-a.

Podrobna navodila najdete v našem vodniku, kako povezati Google Drive s svojo medijsko knjižnico WordPress.

13. Objavi urejevalnik sličic

Objavi urejevalnik sličic

Ko naložite predstavljeno sliko, včasih opazite, da jo je WordPress obrezal ali pa se s svojo temo ne prikazuje pravilno. Sliko lahko uredite v svojem najljubšem programu za urejanje slik ali pa uporabite ta vtičnik.

Urejevalnik Thumbnail Editor vam omogoča enostavno obrezovanje in spreminjanje velikosti predstavljenih slik iz vašega skrbniškega področja WordPress. Prav tako lahko uredite prej naložene predstavljene slike. Podrobna navodila najdete v našem priročniku o obrezovanju in urejanju sličic za objavo WordPress.

14. Enostaven vodni žig

Enostaven vodni žig

Easy Watermark vam omogoča enostavno dodajanje vodnih žigov svojim WordPress slikam. Izberete lahko samodejno vodni žig vseh slik ali ročno dodate vodni žig določenim slikam.

Če že uporabljate galerijo Envira, tega vtičnika ne potrebujete. Namesto tega lahko uporabite Envira dodatek za vodno označevanje.

Oglejte si navodila za uporabo obeh vtičnikov v našem priročniku, kako samodejno dodati vodni žig slikam v WordPressu

15. Enostavna ozadja na celotnem zaslonu

Celotna slika ozadja

Enostavna slika ozadja na celotnem zaslonu vam omogoča enostavno dodajanje ozadja na celotnem zaslonu v katero koli temo programa WordPress. Številne teme WordPress-a vam že omogočajo enostavno dodajanje ozadnih slik na celotnem zaslonu. Če vaša tema ne podpira celozaslonskih slik v ozadju, lahko poskusite ta vtičnik.

Navodila za korak za korakom si oglejte naše vadnico o tem, kako dodati Wordovo ozadje v celozaslonskem načinu.

16. Avatar prvega pisma WP

WP Prvo pismo Avatar

Avatar WP First Letter vam omogoča prikaz avatarja po meri s prvo črko uporabnikovega imena. Prikažete ga lahko le uporabnikom, ki nimajo slike Gravatarja ali popolnoma nadomestijo Gravatar s avatarji prve črke.

Več o tem najdete v našem vodniku o tem, kako v WordPressu nastaviti uporabnik avatar po meri.

17. Podatki o taksonomiji

Slike taksonomije

Ali želite svojim kategorijam ali oznakam dodati ikone slik ali sličice? Taxonomy Images vam omogoča, da naredite prav to. Po aktiviranju vtičnika preprosto pojdite na Objave »Kategorije strani in kliknite na gumb Dodaj, da naložite svoje slike.

Za podrobna navodila si oglejte naš vodič o dodajanju slik taksonomije v WordPressu.

18. Media File Renamer

Media File Renamer

Ste kdaj želeli spremeniti ime datoteke slike, ko jo naložite? WordPress vam omogoča spreminjanje naslova slike in spreminjanje besedila, vendar imena datoteke ne morete spremeniti. Vtičnik Renamer Media Media File vam omogoča enostavno spreminjanje katerega koli imena datoteke v medijski knjižnici WordPress. Prav tako samodejno preimenuje imena datotek na podlagi naslova datoteke, ki jo vnesete med prenosom.

Preimenovanje datoteke s pomočjo vtičnika posodobi tudi vse reference na datoteko v vaših WordPress objavah in na straneh. Za več podrobnosti glejte naš vodič o preimenovanju slikovnih in predstavnostnih datotek v WordPressu.

19. ImageInject

ImageInject

Večina začetnikov ima težave pri iskanju slik brez avtorskih pravic za svoje objave na spletnem dnevniku. Vtičnik ImageInject rešuje to težavo tako, da omogoča iskanje po Flickr-ju po fotografijah z licenco za kreativne komore in jih dodate v svoje objave s pravilno pripisovanjem.

Za podrobna navodila si oglejte naš članek o tem, kako najti in dodati slike z licenco ustvarjalnih datotek v WordPressu.

20. Omogoči zamenjavo medijev

Omogoči zamenjavo medijev

Če morate zamenjati sliko v svojih objavah v WordPressu, morate običajno urediti objavo, če želite dodati novo sliko in odstraniti staro. Če ste to sliko uporabili v več objavah, boste morali urediti vse te objave, če želite dodati novo sliko.

Vključi vtičnik Media Replace lahko zamenjate predstavnostne datoteke neposredno iz medijske knjižnice WordPress. Če zamenjate sliko, jo samodejno nadomestite v svojih objavah in na straneh, na katere ste dodali staro sliko.

Oglejte si naš vodič o tem, kako preprosto zamenjati slike in predstavnostne datoteke v WordPressu.

21. Vtičnik A / B Optimizer slike

A / B orodje za optimiziranje slik

Predstavljene slike pritegnejo uporabnike, da kliknejo vaše članke. Ste se kdaj vprašali, kakšne predstavljene slike najbolje delujejo na vašem spletnem mestu? Vtičnik A / B Image Optimizer vam pomaga razbrati to. Omogoča vam, da za objavo dodate dve predstavljeni sliki in nato naključno prikazuje te slike svojim uporabnikom. Z urejanjem objave si lahko ogledate, katera slika je dobila več klikov.

Če želite več podrobnosti, si oglejte naš vodič o tem, kako lahko v programu WordPress predstavite slike A / B, razdeljene na slike.

22. Instagram Feed

Instagram Feed

Želite pokazati svoje Instagram fotografije na svojem mestu WordPress? Instagram Feed vam omogoča enostavno prikazovanje Instagram vira s pomočjo pripomočka stranske vrstice ali kratke kode. Preprosto povežite spletno mesto s svojim Instagram računom in ta bo samodejno potegnil vaš vir. Viri lahko prilagodite z različnimi možnostmi prikaza v nastavitvah vtičnikov.

Če uporabljate galerijo Envira, potem lahko to storite z njihovim Instagram dodatkom.

Orodja za bonus

Ta orodja niso vtičniki WordPress, vendar vam lahko pomagajo izboljšati kakovost slik na vašem mestu WordPress.

23. Canva

Canva

Canva vam omogoča, da ustvarite vse vrste grafike z enostavnimi orodji za povleci in spusti. Na voljo so profesionalne predloge, ki jih lahko uporabite kot izhodišče. Prav tako lahko kupite slike slik, ikon in drugih virov neposredno iz aplikacije.

24. Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock je eden največjih spletnih virov za fotografije, grafikone, ilustracije in vektorsko grafiko. Smo stranka Shutterstock in lahko jamčimo za kakovost slik.

Za več orodij si boste morda želeli ogledati naš seznam 16 orodij za ustvarjanje boljših slik za vaše objave na spletnem dnevniku

To je vse za zdaj.

Upamo, da vam je ta članek pomagal odkriti odlične vtičnike WordPress za upravljanje slik na vašem spletnem mestu. Morda si želite ogledati tudi naše odpravljanje pogostih težav s sliko v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map