32 najboljših vtičnikov WooCommerce za vašo trgovino (večina je BREZPLAČNA)

Iščete najboljše vtičnike WooCommerce za svojo trgovino?


Vtičniki so najboljši del izdelave spletne trgovine z uporabo WooCommerce. Omogočajo vam dodajanje novih funkcij in rast vašega podjetja.

Obstaja na tone brezplačnih in vrhunskih vtičnikov, ki jih lahko uporabljate, vendar niso vsi dobri. Kako najdete najboljše vtičnike WooCommerce za vaše poslovanje z e-trgovino?

V tem članku smo za vašo trgovino izbrali nekaj najboljših vtičnikov WooCommerce za povečanje prodaje in rast vašega podjetja.

Najboljši vtičniki WooCommerce za vašo trgovino eCommerce

Če še niste zagnali spletne trgovine, imamo navodila po korakih o tem, kako zagnati spletno trgovino z WooCommerce. Vodi vas po tem, kako izbrati najboljše gostovanje v WooCommerce, namestiti WooCommerce, izbrati temo in vse, kar potrebujete.

Glede na to si poglejmo najboljše vtičnike WooCommerce za WordPress.

1. TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse je najboljša aplikacija za obveščanje o FOMO in socialnih dokazovanjih, ki vam pomaga povečati pretvorbe in prodajo.

Ljudem je všeč, ko vidijo druge ljudi, ki se isto odločajo, preden se sami odločijo. Če dodate socialni dokaz, jim omogočite, da si to ogledajo tam na vašem spletnem mestu in jim omogočite, da opravijo nakup.

TrustPulse to neumno olajša. Lahko ga namestite na katero koli spletno mesto (kodiranje ni potrebno) in prilagodite značke tako, da ustrezajo vašim barvam v trgovini.

Pametno lahko ciljate na strani ali izdelke, na katerih želite voditi oglaševalsko akcijo, in dodate obvestila o požaru, ki prikazujejo, koliko ljudi v določenem obdobju ukrepa. Za najboljše rezultate izvedite več oglaševalskih akcij, ki ciljajo na stranke, ki si ogledajo različne izdelke ali strani.

Dobite tudi celoten tok akcij, ki jih izvajajo uporabniki, in podrobna analitična poročila, ki vam bodo pomagala optimizirati oglaševalske akcije.

Za podrobna navodila glejte naš vodič o uporabi FOMO za povečanje konverzij.

2. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je najmočnejša programska oprema za optimizacijo pretvorbe na trgu. Pomaga vam pretvoriti opuščanje obiskovalcev spletnih strani v naročnike in stranke.

Uporabite ga lahko na spletnem mestu e-trgovine, da zmanjšate opustitev košarice, povečate prodajno pretvorbo, povečate svoj e-poštni seznam, prikažete ciljna sporočila na spletnem mestu, preusmerite na spletno mesto in še več.

Če resno razmišljate o povečanju seznama e-poštnih sporočil in povečanju prodaje, potem potrebujete to orodje za optimizacijo pretvorbe.

3. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights je najboljši vtičnik Google Analytics za trgovine WooCommerce. Na voljo je z izboljšanim sledenjem e-trgovini, ki omogoča enostavno sledenje podatkom o e-trgovini v poročilih Google Analytics.

Mnogi začetniki težko razumejo poročila Google Analytics. MonsterInsights olajša, saj vam pokaže vse informacije, ki jih potrebujete na nadzorni plošči WordPress. To vam pomaga pri sprejemanju podatkovnih odločitev za rast vašega podjetja in povečanje prodaje.

Z njim lahko najdete najbolj gledane izdelke in izboljšate strani izdelkov. Stranke WooCommerce lahko tudi sledite v storitvi Google Analytics in ustvarite bolj prilagojeno izkušnjo za svoje uporabnike.

4. Stalni stik

Stalni stik

Constant Contact je najboljša storitev trženja e-pošte za podjetja e-trgovine. Je tudi najbolj prijazen do začetnikov, kar vam omogoča, da ga enostavno dodate v svojo trgovino in začnete graditi svoj e-poštni seznam.

Na voljo je z desetinami profesionalno oblikovanih predlog za različne niše. Prav tako lahko ustvarite več seznamov in ustvarite tokove po meri za pošiljanje prilagojenih e-poštnih sporočil izbranim ciljnim skupinam.

Če želite izvedeti več, si oglejte celotno vadnico o ustvarjanju e-poštnega glasila.

Alternativa: Drip in SendinBlue sta tudi odlični možnosti.

5. Napredni kuponi

Napredni kuponi

Advanced Coupons Advanced Coupons je najboljši vtičnik kode WooCommerce na trgu. Razširja omejeno funkcionalnost kuponov WooCommerce in omogoča ustvarjanje boljših ponudb kuponov.

Tesno se združuje z WooCommerce in ponuja funkcije, kot so ponudbe BOGO (kupite eno, dobite eno ponudbo), URL-je kuponov, načrtovane kupone, kupone za samodejno uveljavljanje, kupone za dostavo in drugo. Je enostaven za uporabo in vam pomaga povečati prodajo v vaši spletni trgovini.

6. Trgovina na debelo Suite za WooCommerce

WooCommerce delovni apartma/ a>

WooCommerce Wholesale Suite je sveženj treh vtičnikov, ki vam omogočajo enostavno nastavitev veleprodajnih cen v WooCommerce za velike kupce in druga podjetja.

Veleprodajnim strankam lahko enostavno prikažete veleprodajne cene. Prav tako lahko nastavite minimalno količino, ki jo potrebujejo, da izkoristijo veleprodajni popust. Hkrati lahko še naprej prikažete svoje redne cene maloprodajnim strankam.

Za podrobnosti glejte naše vadnico o tem, kako preprosto dodati veleprodajne cene v WooCommerce, z navodili po korakih.

7. LiveChat

LiveChat

Ste vedeli, da v povprečju več kot 67% kupcev pred nakupom zapusti svoje vozičke? Zato kupci želijo takojšnje odgovore na svoja vprašanja.

LiveChat je najboljša programska oprema za podporo v klepetu v živo. Omogoča vam, da v svojo trgovino WooCommerce preprosto dodate klepet v živo in takoj odgovorite na poizvedbe uporabnikov.

Omogoča vam pretvorbo uporabnikov v kupce, preden zapustijo vozičke. LiveChat sodeluje z Google Analytics, vsem vrhunskim trženjem e-pošte, CRM programsko opremo in še več.

Če želite izvedeti več, glejte naš vodič, kako dodati LiveChat v svojo trgovino WooCommerce in povečati prodajo.

Alternativa: Če iščete programsko opremo za chatbot, si oglejte ChatBot.com, ker lahko pomaga avtomatizirati veliko e-trgovine v živo.

8. seznam želja WooCommerce

Seznam želja WooCommerce

YTH vtičnik za seznam želja WooCommerce vašim strankam omogoča shranjevanje izdelkov na njihov seznam želja. S seznamom želja lahko kasneje opravijo nakup ali pa si z njimi delijo prijatelje in družino.

To je popoln dodatek za vašo spletno trgovino med napornimi prazničnimi sezonami, ko ljudje izdelujejo nakupovalne sezname in kupujejo darila.

9. WooCommerce večjezičnost

WooCommerce večjezičnost

Ne-angleška spletna mesta WordPress so leta 2014 presegla angleška spletna mesta WordPress. Od takrat več trgovin WooCommerce ustvarja v jezikih, ki niso angleški. WooCommerce Multilingual doda sloj združljivosti s priljubljenim večjezičnim vtičnikom WPML WordPress.

To vam omogoča, da svoj izdelek in druge strani WooCommerce prevajate v več jezikih. Vaše stranke se lahko odločijo za brskanje po vašem spletnem mestu v želenem jeziku.

10. Drsnik izdelkov WooCommerce

Drsnik izdelkov WooCommerce

Drsnik WooCommerce Products vam omogoča enostavno ustvarjanje čudovitih drsnikov in vrtišč in jih dodate kjer koli v vaši trgovini WooCommerce.

11. RafflePress

RafflePress

RafflePress je najboljši vtičnik za tekmovanja in oddaje za trgovine WooCommerce. Omogoča vam, da razširite svoj seznam e-poštnih sporočil, pridobite več prometa na spletnih straneh in privržence družabnih medijev z viralnimi nagradami in podelitvami.

Vaši uporabniki lahko sodelujejo v podelitvi z izvajanjem družabnih dejanj, kot je tweeting, gledanje videoposnetka, spremljanje profila v družabnih medijih in drugo. Ukrepi za vse priljubljene platforme družbenih medijev, CRMS in še več.

Za najboljše rezultate vključuje preverjene družbene ukrepe in preprečevanje goljufij. To zagotavlja, da bo vaša viralna kampanja ustvarila resnično angažiranost in rast v vašem podjetju.

12. WooCommerce Customizer

WooCommerce Customizer

WooCommerce Customizer omogoča enostaven uporabniški vmesnik za uporabo vgrajenih filtrov WooCommerce. Ti filtri vam omogočajo prilagajanje stvari, kot so besedilo gumba, nalepke, polja in še veliko več.

Običajno bi morali za uporabo teh filtrov napisati PHP kodo. S programom za prilagoditev WooCommerce lahko te filtre enostavno uporabite s preproste strani z nastavitvami (kodiranje ni potrebno).

13. WP Mail SMTP s strani WPForms

WP Mail SMTP Pro

Trgovina WooCommerce pošilja e-poštna obvestila o različnih dejanjih tako lastniku trgovine kot kupcem. Za to uporablja funkcijo PHP mail ().

Vendar večina podjetij, ki gostijo WordPress, te funkcije nimajo pravilno nastavljene, nekatere pa jo celo blokirajo. V tem primeru e-poštne funkcije vaše trgovine ne bodo delovale.

WP Mail SMTP odpravi to težavo, tako da vam omogoča, da za pošiljanje e-poštnih sporočil uporabite ponudnika storitev SMTP. Tako boste zagotovili, da se vaša e-poštna sporočila iz storitve WooCommerce dostavijo v mapo »Prejeto« in ne prejemajo neželene pošte.

Plačljiva različica WTP Mail SMTP Pro vam nudi vrhunsko podporo, več funkcij in storitev nastavitve belih rokavic.

14. Usklajenost DDV z WooCommerce

Skladnost EU z DDV za WooCommerce

Kot pove že ime, ta preprost vtičnik vašo trgovino WooCommerce usklajuje z novim DDV v EU. Samodejno bo zaznal lokacijo vaše stranke in na prvi strani bo prikazal cene s pravilnim DDV.

15. Naročite datum dostave za WooCommerce

WooCommerce Datum dostave naročila

Ta vtičnik uporabnikom omogoča, da med nakupom izberejo datum dostave izdelkov. Lastniki trgovin WooCommerce lahko na strani svojih naročil na strani skrbnika vidijo želeni datum dobave.

16. YITH WooCommerce Hitri ogled

YITH WooCommerce Hitri ogled

Hitri ogled WooCommerce omogoča vašim strankam, da pokukajo v podrobnosti o izdelku s preprostim pritiskom miške preko gumba. To strankam omogoča hitro pridobivanje informacij o izdelku, ne da bi zapustili seznam izdelkov ali stran trgovine.

Uporabniki si bodo lahko ogledali večjo sliko izdelka, opis izdelka in gumb za dodajanje v košarico v pojavnem oknu.

17. WooCommerce PDF računi & Pakiranje natikačev

Prenesite račune WooCommerce PDF in pribor za pakiranje

Ta eleganten vtičnik strankam omogoča pošiljanje računov PDF in pakete po e-pošti. Uporabniki lahko prenesejo tudi svoje račune in položnice iz svojega področja računa. Kot skrbnik spletnega mesta lahko tudi množično ustvarjate račune, jih prenašate in pošiljate po e-pošti uporabnikom iz administratorskega območja.

18. YITH WooCommerce Primerjaj

Primerjaj WooCommerce

Kot pove že ime, ta vtičnik vašim strankam omogoča primerjavo dveh ali več izdelkov WooCommerce drug ob drugem. Izberete lahko, katera polja bodo uporabniki videli v tabeli primerjave in jih po potrebi preuredili.

19. Voziček z menijem WooCommerce

WooCommerce meni Voziček

Običajno bi vaša tema WooCommerce na vrhu vidno prikazala gumb vozička. Če pa vaša tema ne prikazuje gumba košarice ali vam ni všeč, je WooCommerce meni košarica to popravila.

Omogoča dodajanje gumba košarice v navigacijski meni WordPress. Deluje s katero koli temo programa WordPress in bo v navigacijskem meniju prikazal ikono, izdelke in ceno košarice.

20. YITH WooCommerce Ajax iskanje

Iskanje izdelkov Ajax

Hitrost je ključna za uspeh katerega koli spletnega mesta, zlasti za spletne trgovine. Enkratna zamuda pri nalaganju strani lahko znatno poveča opustitev košarice in zmanjša uporabniško sposobnost.

YITH WooCommerce Ajax Search ponuja zmogljivo funkcijo iskanja za takojšen prikaz izdelkov, ko uporabniki začnejo tipkati. Ajax uporablja za pridobivanje rezultatov, kar pomeni, da lahko vaši uporabniki iščejo, ne da bi zapustili stran, ki jo trenutno gledajo.

21. WooCommerce Checkout urejevalnik polja

WooCommerce Checkout urejevalnik polja

Ali želite dodati polja po meri na stran za odjava WooCommerce? Vtičnik urejevalnika polja WooCommerce Checkout omogoča preprosto dodajanje, prilagajanje in preurejanje polj na strani odjave v spletni trgovini.

To vam omogoča, da prilagodite celotno izkušnjo nakupa kupcem in uporabite podatke za rast vašega podjetja.

22. Minimalni nakup za WooCommerce

Najmanjši nakup za WooCommerce

Minimalni nakup za WooCommerce vam omogoča, da na svoje izdelke nastavite minimalna pravila nakupa. Dodate lahko pravila za en izdelek ali ustvarite pravila za skupino izdelkov.

Vtičnik omogoča tudi uporabo pravil o minimalnem znesku ali količini nakupa, nastavitev različnih pravil glede na vlogo uporabnika in nastavitev sporočil po meri za prikaz, ko se pravila ne ujemajo.

23. PW WooCommerce darilne kartice

Darilne kartice PW WooCommerce

Darilne kartice PW WooCommerce omogočajo enostavno prodajo darilnih kartic v vaši trgovini. Kupci lahko kupijo darilne kartice in jih delijo s prijatelji ali družino, da jih unovčijo v vaši spletni trgovini.

Vtičnik ima čudovito predlogo za e-poštno kartico in razdelek za skrbništvo za ogled obveznosti darilne kartice. Vaše stranke lahko med nakupom določijo znesek darilne kartice, prejemnika in dodajo svoje osebno sporočilo.

24. Stikalo valut WooCommerce

WooCommerce Switcher

Kot pove že ime, ta vtičnik omogoča vašim strankam, da zlahka zamenjajo valute in dobijo menjalne tečaje v svoji lokalni valuti v realnem času. Stikalo za valuto lahko dodate s pomočjo pripomočka za kratko kodo ali stransko vrstico.

25. Barve WooCommerce

WooCommerce Barve

WooCommerce Colors doda program WooCommerce v program za prilagajanje tem, kjer lahko spremenite barvo gumbov in drugih elementov WooCommerce. Če želite prilagoditi elemente WooCommerce, ne da bi dodali CSS po meri, je preprost in zelo uporaben.

26. Filter izdelkov WooCommerce

Filter izdelkov WooCommerce

WooCommerce Filter Filter omogoča strankam vašega spletnega mesta, da izdelke filtrirajo po kategorijah, atributih, oznakah izdelkov, taksonomijah izdelkov po meri in ceni. Filter lahko dodate kamor koli s pomočjo pripomočka za kratko kodo ali stransko vrstico.

27. Kratke kode WooCommerce

Kratke kode WooCommerce

WooCommerce ima kup bližnjic, ki jih lahko uporabite na svojem spletnem mestu za dodajanje izdelkov, gumbov in še več. Vtičnik za kratke kode WooCommerce doda spustnik v vaš vizualni urejevalnik WordPress, kar vam omogoča enostavno izbiro in vstavljanje kratkih kod na področjih z vsebino, kot so objava, stran ali izdelki.

28. Booster za WooCommerce

WooCommerce Booster

Booster za WooCommerce vam omogoča, da na svoje spletno mesto WooCommerce dodate več uporabnih funkcij, ki omogočajo učinkovitejšo zagon spletne trgovine. Uporablja modularni pristop, podoben Jetpacku, in deluje kot vtičnik s številnimi funkcijami.

29. Zavihek izdelkov po meri za WooCommerce

Zavihki izdelkov po meri za WooCommerce

Običajno strani izdelkov zahtevajo, da se uporabniki pomaknejo navzdol, da si ogledajo več informacij. Zavihki izdelkov po meri za WooCommerce vam omogočajo, da opis in podrobnosti izdelka razdelite na zavihke. To uporabnikom pomaga preiti na razdelek, ki si ga želi ogledati, hkrati pa poskrbi, da bo vaše spletno mesto videti urejeno in urejeno.

30. Spreminjanje različic za WooCommerce

Variacijske različice za WooCommerce

Variacijske različice za WooCommerce vam omogočajo enostavno dodajanje vzorcev sprememb izdelka v atribute izdelka WooCommerce. Kupci bodo namesto spustnih menijev videli čudovite barvne vzorce, slike in nalepke.

Tako uporabniki olajšajo izbiro barv, velikosti, slogov izdelkov in še več. Zaradi tega so te možnosti lahko opazne in izboljšuje uporabniško izkušnjo.

31. LADA WooCommerce Povečava

Povečava WooCommerce

Povečajte, da vaše stranke povečujejo in povečujejo slike izdelkov, ne da bi zapustili stran. Pod predstavljeno sliko doda tudi drsnik galerije slik izdelkov.

Tako lahko stranke pogledajo slike izdelkov z več podrobnostmi. To poveča angažiranost kupcev v vaši trgovini, kar prinese več prodaje.

32. WPForms

WPForms

Vsako spletno mesto potrebuje kontaktni obrazec. WPForms je najboljši povlek & vtičnik gradbenika obrazca za WordPress. Omogoča vam ustvarjanje poljubnih obrazcev, vključno s kontaktnimi obrazci, spletnimi anketami, anketami in še več.

Brezplačna različica WPForms vam omogoča, da ustvarite preprost kontaktni obrazec in ima vse bistvene funkcije.

WPForms Pro ponuja napredne funkcije, kot so ciljne strani obrazca, pogovorni obrazci, opustitev obrazca, pametna pogojna logika itd., S katerimi lahko resnično izboljšate pretvorbe obrazca.

Bonus – 33. Nextiva

Nextiva

Če imate telefonsko številko za svojo spletno trgovino, lahko povečate zaupanje in verodostojnost. Nextiva je najboljša poslovna telefonska storitev, ki brezhibno deluje z WooCommerce.

To je aplikacija za navidezni poslovni telefon, zato jo lahko uporabljate za sprejemanje klicev na vaš mobilni telefon, iPad, namizni in prenosni računalnik. Na voljo je z naprednimi funkcijami, kot so usmerjanje klicev, samodejna spremljevalka in druge, tako da bo vaša trgovina brez težav konkurirala velikim podjetjem brez visokih stroškov.

Ko nastavite VOIP vašega podjetja, lahko z brezplačnim vtičnikom WordPress Call Button dodate gumb za klik in klic v svoji spletni trgovini.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti nekaj najboljših brezplačnih vtičnikov WooCommerce za vašo spletno trgovino. Morda boste želeli videti tudi naš strokovni izbor najboljših tem WooCommerce za vaše spletno mesto e-trgovina.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me