5 najboljših priljubljenih vtičnikov za WordPress

Med brskanjem po spletu ste verjetno naleteli na spletna mesta z razdelkom o priljubljenih člankih. Prikazovanje priljubljenih objav pomaga, da obiskovalci vašega spletnega mesta poiščejo vašo najboljšo vsebino in izboljšajo ogled strani. Če želite na svoje spletno mesto dodati razdelek priljubljenih objav, ste na pravem mestu. V tem članku vam bomo prikazali najbolj priljubljene vtičnike objav za WordPress.


Najboljši priljubljeni vtičniki za WordPress

Prikazovanje priljubljenih objav na spletnem mestu WordPress

Preden izberete vtičnik, ki bo prikazal vašo najbolj priljubljeno vsebino, se boste morda pozanimali in videli, kako to počnejo druga uspešna spletna mesta.

Na primer, nekateri lastniki spletnih mest se držijo najbolj priljubljenih člankov. Drugi priljubljeni spletni dnevniki prikazujejo članke, ki so v trendu tisti dan, teden ali mesec. To jim omogoča, da preskočijo svoje stare priljubljene članke in dobijo več ogledov strani za svoje zadnje trendirane članke.

Priljubljene objave na seznamu25

Nekaj ​​spletnih mest združuje priljubljene, novejše in najbolj razpravljane članke v zavihku z zavihki ali predstavljenem drsniku vsebine.

Primer trendnih člankov

Odločiti se morate tudi, kje želite prikazati priljubljene objave na svojem spletnem mestu. Prikažete ga lahko na prvi strani, posameznih člankih ali vsaki strani na svojem spletnem mestu. Preizkušanje različnih umestitev vam bo pomagalo ugotoviti, kaj najbolje deluje za vaše spletno mesto.

Ob tem si poglejmo nekaj najbolj priljubljenih vtičnikov objav za WordPress.

1. WordPress Priljubljene objave

WordPress pripomoček za priljubljene objave

Z več kot 200.000 aktivnimi namestitvami je vtičnik WordPress Popular Posts eden izmed najbolj prenašanih vtičnikov priljubljenih objav na trgu. Omogoča vam prikazovanje priljubljenih objav z veliko različnimi pogoji. Članke, ki so bili pred kratkim na voljo, lahko prikažete tako, da izberete časovno obdobje. Pokažete lahko tudi najbolj komentirane ali najbolj gledane članke.

To je zmožnost več pripomočkov, kar pomeni, da lahko isti pripomoček večkrat dodate v isto ali drugo stransko vrstico. Uporabite lahko svoj CSS po meri, prikažete sličice, odlomke, avtor, število komentarjev, število ogledov in več.

Prednosti: WordPress priljubljene objave so močan vtičnik z vsemi možnostmi, ki bi jih potrebovali za prikazovanje priljubljenih objav. Podpora za vrste objav po meri in možnost večkratnega dodajanja pripomočka omogoča ustvarjanje različnih nizov priljubljenih pogledov, npr. Priljubljene objave, Priljubljene ocene itd.

Slabosti: Vtičnik ustvari dve dodatni tabeli v bazi podatkov za shranjevanje priljubljenih podatkov objav in predpomnilnika. Medtem ko nekateri morda trdijo, da je boljši pristop, da se ti podatki izvlečejo iz privzetih tabel WordPress, se drugim morda zdi, da je baza podatkov intenzivna.

2. Top 10 – Vtičnik priljubljenih objav za WordPress

Top 10 - priljubljeni vtičnik objav za WordPress

Vtičnik Top 10 priljubljenih objav za WordPress je še en močan kandidat na našem seznamu najboljših vtičnikov najbolj priljubljenih objav. Kar se tiče funkcij, se ujema z WordPress Popular Posts in celo doda še nekaj funkcij. Top 10 prihaja tudi z zelo nastavljivim pripomočkom in kratkimi kodami.

Kljub imenu vtičnik dejansko omogoča prikaz poljubnega števila priljubljenih objav. Omogoča vam izbiro časovnega obdobja. Na seznamu priljubljenih objav lahko prikažete poglede, avtorja, povzetek ali izvleček objave in sličice.

Top 10 je opremljen z vgrajenim sistemom za predpomnjenje, ki omogoča manj vire. Prav tako se lepo ujema z WordPress predpomnilnimi vtičniki, kot sta W3 Total Cache in WP Super Cache.

Prednosti: Vtičnik za najboljših 10 priljubljenih objav je bogat, prilagodljiv in enostaven za namestitev. Ima agresivno predpomnjenje za zmanjšanje nalaganja strežnika in lepo deluje s predpomnilniki WordPress za predpomnjenje.

Slabosti: Stran z nastavitvami vtičnikov ima preveč možnosti in začetniki se morda zdijo zapleteni.

3. Ustrezno

Ustrezno

Ali želite, da se v vašem priljubljenem vtičniku objav prikažejo tudi predstavljeni članki, sorodna vsebina in najnovejše objave? Ustrezno vam omogoča, da to storite. Na voljo je z več pripomočki, vključno s priljubljenimi objavami in stranjo z nastavitvami.

Priljubljene objave lahko prikažete po komentarjih ali pogledih strani. Omogoča tudi prikaz sličice, avtorja, izvlečka in datuma objave.

Ne želite uporabljati gradnika? Ustrezne so tudi kratke kode in oznake predloge, s katerimi lahko prikažete priljubljene objave kjer koli na svojem spletnem mestu. Lahko tudi omogočite poštne bloke pred ali po vsebini objave.

Prednosti: V en priročen paket združuje predstavljene, najnovejše in z njimi povezane funkcije.

Slabosti: Funkcija priljubljenih objav ne omogoča prikazovanja priljubljenih objav v določenem časovnem obdobju.

4. WP-PostRatings

WP-PostRatings

Želite na svojem spletnem mestu prikazati najbolj ocenjene objave? WP-PostRatings vam pomaga pri tem. Uporabnikom omogoča ocenjevanje člankov na vašem spletnem mestu.

Izberete lahko ikone za ocenjevanje in kdo lahko glasuje o člankih (vsi uporabniki v primerjavi s samo prijavljenimi uporabniki). Podpira bogate delčke in je zelo prilagodljiv s pomočjo filtrov in oznak predloge.

Najboljši del vtičnika je pripomoček za ocene, ki prikazuje najbolj ocenjene objave na vašem spletnem mestu. To vam omogoča prikazovanje priljubljenih objav z glasovi uporabnikov. Vtičnik deluje tudi s pluginom WordPress Popular Posts.

Za podrobna navodila glejte naš vodič o dodajanju sistema ocenjevanja objav v programu WordPress

Prednosti: Namesto ogledov ali komentarjev lahko prikažete priljubljene objave na podlagi ocene uporabnika.

Slabosti: Za uporabo vtičnika boste morali v svoje teme datotek WordPress dodati oznake predlog. Če tega še niste storili, si oglejte naš vodič o kopiranju in lepljenju kode v WordPress.

5. Trending / Priljubljeni drsnik in gradnik objav

Drsnik priljubljenih objav

Kot že ime pove, vam ta vtičnik omogoča prikazovanje priljubljenih objav v drsniku, bloku omrežja ali kot navaden seznam. Tako lahko svojo najboljšo vsebino prikažete na bolj privlačne načine kot le seznam povezav na svoji stranski vrstici.

Priložena je preprosta stran z nastavitvami, kjer lahko izberete časovni razpon. To vam omogoča, da prikažete objave, ki se gibljejo v določenem letu, mesecu ali tednu.

Vtičnik je na voljo s preprostimi kodami, ki jih lahko dodate v svoje objave ali strani. Kratko kodo lahko uporabite tudi v modulih vtičnikov za izdelavo strani.

Če ga želite neposredno implementirati v svojo temo, lahko za to uporabite oznake predloge.

Prednosti: Zmožnost dodajanja priljubljenih objav drsnikov, vrtiljakov in mrežnih blokov ter njihovo prikazovanje kjer koli na vašem spletnem mestu.

Slabosti: Omejene funkcije kot dodatek drugih priljubljenih objav. Bloki drsnika, vrtiljaka in mreže delujejo samo s kratko kodo. Gradnik je v osnovi seznam povezav s sličicami, izvlečkom in nekaterimi metapodatki.

Upamo, da vam bo ta članek pomagal najti najbolj priljubljen vtičnik objav za WordPress. Morda boste želeli videti tudi naš seznam najbolj uporabnih pripomočkov WordPress za vaše spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me