5 najboljših vtičnikov za anketo WordPress (v primerjavi)

Iščete najboljši vtičnik WordPress za vaše spletno mesto? Ankete omogočajo zbiranje povratnih informacij uporabnikov, tako da jih lahko uporabite za izboljšanje poslovanja. V tem članku bomo primerjali najboljše vtičnike WordPress na trgu.


Najboljši WordPress vtičniki

Kaj iskati v vtičniku za anketo WordPress?

Obstaja več načinov, kako lahko zberete povratne informacije uporabnikov na svojem spletnem mestu. Lahko dodate kontaktni obrazec, ustvarite ankete, prosite uporabnike, naj pustijo komentarje in drugo.

Če dodate anketo, je to nekoliko bolj povezano. Za maksimalno udeležbo uporabnikov morate poskrbeti za privlačno, zabavno in enostavno.

Dober anketni vtičnik omogoča, da je obrazec videti super in je enostaven za uporabo. Poročanje je ključnega pomena za ankete. Zato morate poskrbeti, da lahko shranite poslane podatke uporabnikov z možnostjo izvoza, tako da jih lahko uporabite v preglednici ali CRM programski opremi.

Prav tako morate razmisliti, kako želite deliti rezultate ankete. Če želite rezultate prikazati na svojem spletnem mestu, boste potrebovali vtičnik, ki vam omogoča, da rezultate ankete vdelate v čudovito obliko.

Ob tem si poglejmo nekaj najboljših vtičnikov za WordPress anketo in kako ravnajo z vsemi temi funkcijami.

1. WPForms

WPForms

WPForms je najboljši vtičnik za obrazec WordPress na trgu. Priložen je močan dodatek za ankete in ankete, ki vam omogoča hitro ustvarjanje zelo zanimivih obrazcev ankete.

Dodatek za ankete in ankete lahko kombinirate z drugimi zmogljivimi funkcijami WPForms, kot so pogojna logika, večstranski obrazci, obvestila po meri, integracija e-pošte in še več.

Vsak obrazec lahko pretvorite v anketo, tako da preprosto kliknete potrditveno polje. V anketo lahko dodate poljubno polje obrazca s klikom, ki vključuje besedilo, potrditvena polja, izbirne gumbe, ocene in polje Likertove lestvice.

Najboljši del raziskav WPForms je razdelek o poročanju. WPForms samodejno ustvari čudovita poročila z grafi in grafikoni, ki temeljijo na anketah. Rezultate ankete lahko prikažete na kateri koli strani programa WordPress s kratko kodo ali uporabnike preusmerite na stran z rezultati, potem ko izpolnijo anketo..

Izvrsten graf anket lahko izvozite kot slike za skupno rabo v družabnih medijih ali na svojih Powerpoint predstavitvah. Poročila lahko tudi natisnete in vključite v svoje predloge ali parcele.

Podrobna navodila najdete v našem članku o ustvarjanju ankete v programu WordPress s čudovitimi poročili.

2. Polldaddy

Polldaddy

Polldaddy je znan WordPress anket in vtičnik. To ni vtičnik za kontaktni obrazec in za razliko od nekaterih drugih vtičnikov na seznamu ne bo primeren za druge namene kot za ankete in ankete.

Na voljo je kot brezplačen vtičnik, vendar boste za pridobitev ključa API potrebovali račun WordPress.com. Brezplačna različica je po značilnostih omejena, v obrazec za anketo pa bo dodal tudi logotip Polldaddy.

Polldaddy je enostaven za uporabo z orodjem za povleci in spusti za ustvarjanje ankete in anket. Za vsako anketo, ki jo ustvarite, lahko spremenite nastavitve skupne raziskave, delitev rezultatov in možnosti oblikovanja. Vključuje tudi captcha za blokiranje neželene pošte in nekaj osnovnih filtriranj IP, da se prepreči več odzivov.

3. Teži oblike

Teži oblike

Gravity Forms je eden najstarejših vtičnikov WordPress forme, ki vsebuje številne dodatke, vključno z enim za ustvarjanje anket. Je enostaven za uporabo in lahko ustvarite poljubno obliko z ustvarjalnikom obrazcev z mnogimi običajnimi polji obrazcev, vključno z anketnim poljem.

Vendar pa si lahko rezultate ankete ogledamo samo znotraj skrbniškega območja, grafikonov / grafov pa ni. Rezultate ankete lahko izvozite v datoteko CSV in rezultate prikažete na svojem spletnem mestu s pomočjo vtičnika za tabele WordPress.

Opomba: Za dostop do dodatka za anketo boste potrebovali vsaj načrt Elite.

4. Mojster kviza in ankete

Mojster kviza in ankete

Kot že ime pove, je program Quiz and Survey Master zasnovan tako, da vam pomaga dodati kvize in ankete na vaše WordPress spletno mesto. Nima prijaznega uporabniškega vmesnika, vendar je dobro dokumentiran in ima številne uporabne funkcije.

Osnovni brezplačni vtičnik vam omogoča, da ustvarite ankete z vsemi običajnimi polji obrazcev, ustvarite pa lahko celo večstranske ankete. Z njim lahko dodate tudi kvize v programu WordPress z interaktivnimi odgovori, vodilnimi lestvicami in točkovanjem.

Vtičnik lahko po zaključku ankete pošlje tudi e-poštna sporočila, da se zahvali uporabnikom ali jih preusmeri na katero koli stran na vašem spletnem mestu WordPress. Za poročanje in analizo boste morali ločeno kupiti premium dodatek.

5. WP-ankete

Ankete WP

Če iščete preprosto rešitev ankete, s katero bi lahko sodelovali vaši uporabniki, je WP-anketa lahka brezplačna možnost. Za razliko od drugih vtičnikov na tem seznamu nima oblikovalca obrazcev, za zbiranje odgovorov pa lahko uporabite samo izbirne gumbe ali potrditvena polja, zaradi česar je precej omejen.

Uporabnikom se samodejno prikažejo rezultati ankete, ko oddajo svoj glas. Odzive uporabnikov shrani v dnevnike, kjer lahko vidite, kako so glasovali registrirani uporabniki. Za neregistrirane uporabnike si lahko ogledate naslove IP za filtriranje podvojenih glasov.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljši vtičnik WordPress za vaše spletno mesto. Morda boste želeli videti tudi naš vodnik o tem, kako slediti uporabnikovi angažiranosti v programu WordPress z uporabo storitve Google Analytics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map