5 najboljših vtičnikov za e-trgovino WordPress v primerjavi z letom 2020

Ali želite graditi spletno trgovino? Želite vedeti, kateri je najboljši vtičnik za e-trgovino WordPress?


Izbira pravega vtičnika za e-trgovino je ključnega pomena za vaše podjetje, ker boljša platforma pomeni več priložnosti za rast. Uporabniki pogosto izgubijo denar, ker niso izvedli ustreznih raziskav, ko so izbrali platformo e-trgovine za zagon trgovine.

V tem članku bomo primerjali 5 najboljših vtičnikov za e-trgovino WordPress za leto 2020. Pojasnili bomo tudi njihove prednosti in slabosti, ki vam bodo pomagali najti, kateri vtičnik za e-trgovino je primeren za vaše podjetje.

Najboljši vtičniki za e-trgovino WordPress

Kaj iskati v vtičniku za e-trgovino WordPress za vaše spletno mesto?

Na trgu je veliko vtičnikov za e-trgovino WordPress. Toda nimajo vsi ustreznega nabora funkcij za vaš primer uporabe.

Na primer, nekateri vtičniki za e-trgovino so narejeni za prodajo digitalnih izdelkov, kot so e-knjige, fotografije, glasba itd. Drugi so bolj primerni za prodajo fizičnih izdelkov, ki potrebujejo pošiljanje.

Če želite voditi podjetje za pošiljanje pošiljk, boste potrebovali rešitev za e-trgovino, ki zagotavlja boljšo podporo pri pošiljanju blaga..

V bistvu morate razmisliti, kaj boste prodali in kakšne funkcije bi potrebovali za učinkovito vodenje spletne trgovine.

Poleg tega je nekaj najpomembnejših dejavnikov, ki jih morate iskati pri izbiri platforme za e-trgovino.

 • Rešitve plačil – Vtičnik za e-trgovino mora imeti privzeto ali prek razširitve podporo za želene prehode za plačila.
 • Oblikovanje in prilagoditev – Oblika vaše trgovine je prva interakcija vaše stranke z vašim podjetjem. Prepričajte se, da je na voljo veliko predlog in enostavnih možnosti prilagajanja
 • Aplikacije in integracije – Oglejte si integracije, ki so na voljo za aplikacije drugih proizvajalcev, kot so storitve trženja e-pošte, CRM programska oprema, računovodska programska oprema itd. Ta orodja boste potrebovali za učinkovitejše upravljanje in e-trgovino..
 • Možnosti podpore – Prepričajte se, da so na voljo možnosti podpore. Dobra podpora vam lahko dolgoročno prihrani veliko denarja.

Kaj potrebujete za zagon spletnega mesta za e-trgovino?

Spletna mesta za e-trgovino so intenzivna z viri, zato je prva stvar, ki jo potrebujete, najboljše WordPress gostovanje, ki si ga lahko privoščite.

Če imate proračun, lahko začnete z Bluehostom. Načrt za e-trgovino vsebuje potrdilo SSL, ki ga morate varno zbirati plačila, namenski IP in namensko podporo. Privzeto namestijo tudi WooCommerce, ki je najzmogljivejši vtičnik za WordPress Ecommerce (kot boste izvedeli v tem članku).

Če proračun ni težava in želite najboljše rezultate, priporočamo uporabo upravljanega ponudnika gostovanja WordPress, kot je WPEngine.

Nato morate izbrati ime domene za svoje spletno mesto. Tukaj je naš vodič o tem, kako izbrati pravo ime domene za spletno mesto e-trgovine.

Nazadnje boste morali izbrati ključne poslovne vtičnike, ki jih boste potrebovali, na primer OptinMonster, ki vam bodo pomagali zmanjšati opustitev nakupovalnih košaric in povečati prodajo.

Glede na to si poglejmo najboljše vtičnike za e-trgovino WordPress.

Najboljši vtičniki za e-trgovino WordPress – Contenders

Zdaj, ko veste, kaj iskati na platformi za e-trgovino in kaj morate začeti, tukaj so naši najboljši izbranci za najboljšo platformo za e-trgovino za WordPress uporabnike.

  Oglejmo si vsakega od njih in primerjajmo njihove prednosti in slabosti.

  1. WooCommerce

  WooCommerce

  WooCommerce je najbolj priljubljen vtičnik za e-trgovino WordPress. Je tudi najbolj priljubljena platforma e-trgovine na svetu. WooCommerce je podjetje Automattic (podjetje, ki stoji za storitev gostovanja blogov WordPress.com) leta 2015 kupilo.

  Za WooCommerce je na voljo veliko število dodatkov in tem. Za seboj imajo tudi strastno skupnost razvijalcev. V zadnjem času je nekaj gostujočih podjetij začelo ustvarjati specializirane rešitve gostovanja WooCommerce.

  Prednosti uporabe WooCommerce

  Tu je nekaj prednosti uporabe WooCommerce kot vtičnika za e-trgovino WordPress:

  Razširitve in teme – Na voljo je na stotine razširitev in tem za WooCommerce, kar vam omogoča enostavno dodajanje novih funkcij na spletno mesto za e-trgovino. Velika zbirka tem pomeni, da imate na voljo številne možnosti pri izbiri dizajna in postavitve spletnega mesta.

  Podpira digitalno in fizično blago – Z WooCommerce lahko prodajate fizične in digitalne prenose (kot so e-knjige, glasba, programska oprema in drugo).

  Prodaja partnerske ali zunanje izdelke – S pomočjo WooCommerce lahko na svoje spletno mesto dodate pridružene ali zunanje izdelke. Pridruženi tržniki lahko ustvarijo spletna mesta z izdelki in uporabnikom nudijo boljšo izkušnjo.

  Popolno upravljanje zalog – WooCommerce je na voljo z orodji za enostavno upravljanje s svojim zalogom ali celo dodelitvijo upravitelju trgovine.

  Možnosti plačila in pošiljanja – WooCommerce ima vgrajeno podporo za priljubljene plačilne prehode, z dodatki pa lahko dodate številne druge možnosti plačila. Izračuna lahko tudi pošiljanje in davke.

  Podpora in dokumentacija – Za spletno stran WooCommerce je na voljo odlična dokumentacija. Poleg dokumentacije je na voljo baza znanja, služba za pomoč in forumi skupnosti.

  Slabosti uporabe WooCommerce

  Preveč možnosti – WooCommerce je zelo enostaven za uporabo, vendar je število možnosti, ki so na voljo na strani z nastavitvami, za novega uporabnika lahko zelo zastrašujoče..

  Iskanje Addonov – Za WooCommerce je na voljo veliko dodatkov, včasih uporabnik morda ne najde pravega dodatka za funkcije, ki jih potrebuje.

  Podpora za teme – WooCommerce deluje s katero koli temo WordPressa, vendar ni vedno tako enostaven za namestitev ali lep izgled z vsemi temami. Potrebujete temo, pripravljeno za WooCommerce, da v celoti izkoristite njene značilnosti brez prevelikih težav.

  Prilagodljivost – Ko se bo vaša trgovina povečala, se boste morali pomakniti do upravljanega ponudnika gostovanja, kot je WP Engine, da prilagodite svojo trgovino WooCommerce.

  WooCommerce je odlična izbira za kakršno koli spletno mesto e-trgovine. Ima veliko skupnost razvijalcev in uporabnikov, veliko dodatkov in tem, odlično podporo za večjezične spletne strani ter najboljše brezplačne in plačljive podporne možnosti.

  2. BigCommerce

  BigCommerce

  BigCommerce je v celoti gosti platformo za e-trgovino, ki ponuja brezhibno integracijo z WordPressom. To vam omogoča uporabo razširljive platforme za e-trgovino, medtem ko za upravljanje vsebine in zagon spletnega mesta uporabljate WordPress.

  Ima močan integracijski vtičnik za WordPress, kar omogoča zelo enostavno vdelavo izdelkov v WordPress. Samodejno ustvari prijavo, košarico, račun in druge pomembne strani za vas.

  Oglejmo si nekatere prednosti in slabosti uporabe BigCommerce kot platforme za e-trgovino WordPress.

  Prednosti uporabe BigCommerce

  • Velika razširljivost – Vključuje vse funkcije, ki jih boste potrebovali z varnostjo podjetja, visoko zmogljivostjo in enostavno razširljivostjo.
  • Manj vzdrževanja – Če vaš e-trgovalni mehanizem ostane ločen od druge vsebine, boste lažje zagnali svoje WordPress spletno mesto.
  • Prodaja po več kanalih – Z njim lahko prodajate ne samo na svojem spletnem mestu, temveč tudi na drugih kanalih, kot so Facebook, Instagram in Amazon.
  • Brez transakcijskih stroškov – Za razliko od nekaterih drugih platform e-trgovine, vam ne zaračuna vsake transakcije. Izbirate lahko med desetinami najboljših prehodov za plačila in plačate samo ponudnika plačilnih storitev.

  Slabosti pri uporabi BigCommerce

  • Omejene integracije – BigCommerce se integrira z vsemi vrhunskimi aplikacijami in orodji drugih proizvajalcev. Vendar pa njegova trgovina z aplikacijami še vedno raste in morda ne boste našli integracije za nekatere manj priljubljene aplikacije.
  • Brez mobilne aplikacije – Trenutno nima mobilne aplikacije, s katero bi lahko upravljali vašo trgovino na poti.

  BigCommerce je neverjetno močna, a zelo enostavna platforma za e-trgovino. Gre za platformo e-trgovine SaaS, toda s svojim vtičnikom BigCommerce WordPress lahko imate najboljše iz obeh svetov.

  Odmeva bolečine zaradi povečanja vaših potreb po gostovanju, ko vaše podjetje raste. Hkrati vam ni treba skrbeti za varnost, delovanje ali iskanje razširitev za SEO in predpomnjenje.

  BigCommerce je naraščajoči kandidat v WordPressu za e-trgovino brez glave. Skrbi za tehnološko infrastrukturo, zato se lahko osredotočite na rast vašega podjetja.

  3. Preprosti digitalni prenosi

  Preprosti digitalni prenosi

  Preprosti digitalni prenosi omogočajo enostavno prodajo digitalnih prenosov prek spleta s pomočjo WordPress-a. Je zelo enostaven za uporabo in ponuja zmogljive funkcije za ustvarjanje čudovite in funkcionalne digitalne trgovine.

  Za prodajo programske opreme, kot so WPForms in MonsterInsights, uporabljamo Easy Digital Downloads.

  Prednosti uporabe enostavnih digitalnih prenosov

  Zasnovan za prodajo digitalnega blaga – Enostavni digitalni prenosi so zgrajeni od začetka do konca za prodajo digitalnih prenosi. Za razliko od e-trgovalnih vtičnikov, ki se lahko uporabljajo za prodajo vseh vrst izdelkov, EDD zagotavlja veliko boljšo izkušnjo pri prodaji digitalnih izdelkov.

  Enostaven za uporabo – Enostaven digitalni prenos je zelo enostaven za uporabo, že na začetku bi takoj ugotovili, kako dodati izdelke in jih prikazati. To je res uporabno za prve časovnike.

  Podaljški – Na voljo je na stotine razširitev za Easy Digital Downloads, vključno z dodatki za prehodi za plačila, trženjske platforme in storitve.

  Teme – Easy Digital Downloads deluje s skoraj katero koli temo programa WordPress, če pa še niste izbrali teme, je Easy Digital Downloads teme, vgrajene posebej za vtičnik.

  Super podpora – Vtičnik je zelo dobro dokumentiran in imate brezplačne podporne forume, video posnetke, vaje in celo IRC klepetalnico. Za premium uporabnike obstaja tudi prednostna možnost podpore.

  Slabosti uporabe enostavnih digitalnih prenosov

  Samo digitalni prenosi – Kot že ime pove, Easy Digital Downloads olajša ustvarjanje spletnih mest za e-trgovino za digitalno blago. Če pa želite prodati ne digitalno blago skupaj z digitalnimi prenosi, bo to postalo precej zapleteno.

  Prodaja zunanjih izdelkov – Če želite v svojo trgovino EDD dodati zunanji izdelek ali pridruženi izdelek, boste morali namestiti dodatek drugega proizvajalca zanjo.

  Ko gre za prodajo digitalnih izdelkov na spletu, verjamemo, da je Easy Digital Downloads najboljši vtičnik za to. Easy Digital Downloads smo z velikim uspehom uporabljali ne le na strankah strank, temveč tudi pri nekaj lastnih projektih.

  4. ČlanPress

  Članica

  MemberPress vam omogoča prodajo digitalnih izdelkov in storitev, ki temeljijo na naročnini. To je najboljši vtičnik za WordPress članstvo s številnimi možnostmi integracije. V WooCommerce se lahko celo integrira.

  Oglejmo si prednosti in slabosti MemberPress-a.

  Prednosti uporabe MemberPressa

  Prodaja izdelkov na osnovi naročnin – Omogoča enostavno prodajo izdelkov, ki temeljijo na naročninah, članskih načrtih, plačila na ogled vsebine in še več.

  Zmogljiva pravila dostopa – Zmogljiv nadzor dostopa vam omogoča, da določite ravni dostopa uporabnikov in omejitve vsebine. Samo uporabniki z dovoljenji bodo lahko dostopali do omejene vsebine.

  Zmogljive razširitve – Lahko ga integrirate v svojo trgovino WooCommerce ali LearnDash LMS. Obstaja na stotine razširitev za povezovanje MemberPressa s storitvami drugih proizvajalcev.

  Slabosti uporabe MemberPressa

  Omejene možnosti plačila – MemberPress podpira samo PayPal, Stripe in Authorize.net.

  Letne cene – Načrti za oblikovanje cen so na voljo samo letno.

  MemberPress je odličen vtičnik za e-trgovino za prodajo izdelkov, ki temeljijo na naročnini, prodaja tečajev ali izdelavo spletnega mesta za članstvo. Je začetnikom prijazen in ga je mogoče enostavno razširiti z dodatki, kar vam omogoča, da spletno mesto za e-trgovino vzamete v katero koli smer.

  5. Shopify

  Shopify

  Shopify je hitro rastoča platforma za e-trgovino, ki poskrbi za vse za vas. Shopify ni vtičnik, ampak je vse v eni rešitvi, ki je popolnoma brez težav. Oglejte si naš vodič o Shopify vs WooCommerce za podrobno primerjavo obeh platform.

  Poglejmo prednosti in slabosti Shopifyja.

  Prednosti uporabe Shopifyja

  Super enostavno za začetnike – Ni vam treba skrbeti za tehnične vidike trgovine za e-trgovino, kot so vzpostavljanje SSL-ja, integracija z različnimi prehodi za plačila, ravnanje s pošiljanjem, skrb za davke itd. Shopify vse to obvlada..

  Podpira digitalno in fizično blago – Ne glede na to, ali prodajate fizične izdelke, kot so srajce, ali digitalne prenose, kot je glasba, Shopify lahko poskrbi za vse.

  Popolno upravljanje zalog – Shopify prihaja z urejevalnikom zalog in glavnim uvoznikom v kombinaciji s sledilcem naročil, zaradi česar je upravljanje inventarja brez težav.

  Možnosti plačila in pošiljanja – Shopify vam olajša sprejemanje kreditne kartice v spletu in osebno. Njihov sistem pošiljanja racionalizira vaš postopek izpolnjevanja z neposredno integracijo s priljubljenimi ponudniki, kot je USPS.

  Facebook trgovina in kupljivi zatiči – Shopify integrira z vsem. Ne glede na to, ali želite ustvariti Facebook trgovino ali ustvariti kupljive Pins na Pinterestu, lahko vse storite s Shopify.

  Slabosti uporabe Shopifyja

  Mesečna pristojbina za platformo – Shopify vam zaračuna mesečno naročnino za uporabo njihove platforme, ki je primerljiva z nakupom gostovanja in posameznih dodatkov z drugimi vtičniki na tem seznamu.

  Potrdi plačila – Shopify vas spodbuja, da uporabite njihovo plačilno platformo, ki jo poganja Stripe in je zelo dobra možnost za začetnike. Če pa želite preveč zakomplicirati stvari in uporabljati zunanje sisteme, vam Shopify zaračuna dodatno pristojbino.

  Če želite imeti zmogljivo platformo, ne da bi se morali ukvarjati s tehničnimi težavami, potem je Shopify rešitev za vas. Medtem ko se mesečni znesek na začetku sliši slabo, se vsekakor splača pristop in brezskrbnost, ker se lahko osredotočite na tisto, kar najbolje počnete, svoje podjetje!

  Shopify nima izvorne integracije z WordPressom. Rešitev BigCommerce # 2 na našem seznamu vam ponuja vse, kar ponuja Shopify, hkrati pa ponuja brezhibno integracijo z vašim WordPress spletnim mestom.

  Zaključek – Najboljši vtičnik za e-trgovino za WordPress je:

  Če želite maksimalen nadzor, prilagodljivost in funkcije, je WooCommerce najboljša rešitev za vas.

  Če ne želite upravljati vseh tehničnih stvari, je BigCommerce najboljša možnost za vas. Omogoča vam, da uporabljate platformo SaaS za e-trgovino ob strani z WordPressom kot vašim sistemom za upravljanje vsebin.

  Če samo prodajate digitalno blago, bi bil Easy Digital Downloads najboljša možnost za vas.

  To je vse, za kar upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše vtičnike za e-trgovino WordPress za vaše spletno mesto. Morda boste želeli videti tudi našo primerjavo petih najboljših proizvajalcev strani WordPress za povleci in spusti.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map