5 najboljših vtičnikov za članstvo v WordPressu (v primerjavi) – 2020

Ali želite graditi spletno mesto za članstvo v WordPressu? Želite vedeti, kateri je najboljši vtičnik za WordPress? Izbira pravega vtičnika za članstvo je ključnega pomena za vaše podjetje, ker boljša platforma pomeni več priložnosti za rast. V tem članku bomo primerjali 5 najboljših vtičnikov WordPress za lažje ustvarjanje spletnih mest s plačanim članstvom.


Primerjava najboljših vtičnikov WordPress za članstvo

Kaj iskati v vtičniku za članstvo v WordPressu?

Vtičnikov za članstvo v WordPress-u je veliko, vendar nimajo vsi značilnosti, ki jih boste morda potrebovali za ustvarjanje svojega spletnega mesta za članstvo.

Nekatere od njih so dobre za prodajo naročnin na enem nivoju, druge pa ponujajo bolj raznolike ravni članstva in funkcije upravljanja naročnin.

Nekateri vtičniki ponujajo funkcijo vsebine kapljanja, s katero lahko počasi sproščate novo vsebino uporabniku. Medtem ko so drugi omejeni na samo skrito vsebino.

Prav tako boste morali ugotoviti, kateri prehodi za plačila boste uporabljali. Ali želite sprejemati samo kreditne kartice, PayPal ali oboje? Vaš vtičnik za članstvo mora imeti podporo za prednostne prehode za plačila, bodisi vgrajene bodisi prek dodatka.

Po tem si poglejmo, kaj boste potrebovali za zagon spletnega mesta za WordPress.

Kaj potrebujete za zagon spletnega mesta za članstvo v WordPressu?

Spletna mesta za članstvo so intenzivna z viri, izbira napačnega gostitelja pa lahko škoduje vaši splošni uspešnosti. Zato je prvo, kar morate storiti, izbrati najboljši WordPress hosting, ki si ga lahko privoščite.

Če imate proračun, lahko začnete z Bluehostom. Njihov načrt Business Pro vsebuje SSL potrdilo, ki ga morate varno zbirati plačila, namenski IP in posebna podporna linija.

Če proračun ni težava in želite najboljše rezultate, priporočamo uporabo upravljanega ponudnika gostovanja WordPress, kot je WPEngine.

Če ga še nimate, boste morali izbrati ime domene za svoje spletno mesto. Tukaj je naš vodič o tem, kako izbrati pravo ime domene za svoje člansko mesto.

Nazadnje boste morali izbrati ključne poslovne vtičnike, kot je OptinMonster, ki vam pomaga pri zajemu potencialnih strank in povečanju naročnin..

Zdaj, ko smo opisali, kaj potrebujete za začetek spletnega mesta za članstvo v WordPressu, poglejmo naše najboljše vtičnike WordPress za članstvo.

1. ČlanPress

Članica

MemberPress je eden izmed najbolj priljubljenih vtičnikov za WordPress. Je tudi najpreprostejša za uporabo in najbolj robustna, ko gre za funkcije.

Prednosti vtičnika za člansko članstvo WordPress

Enostaven za namestitev – MemberPress poenostavlja nastavitev spletnega mesta s članstvom z WordPressom. Za svoje uporabnike lahko samodejno nastavi strani s cenami, prijavo, računom in zahvalo. Zelo naravnost je tudi dodajanje članskih načrtov.

Nadzor dostopa do vsebine – MemberPress ima močan nadzor dostopa, ki vam omogoča omejitev dostopa do katere koli vsebine, vključno z objavami, stranmi, kategorijami, oznakami, datotekami itd..

Kapljanje vsebine – Kapljanje vsebine vam omogoča, da članom po določenem času prikažete omejeno vsebino. To je zelo uporabna funkcija za prodajo spletnih tečajev ali učnih gradiv.

Integracije – MemberPress se integrira z e-poštnimi storitvami AWeber, MailChimp, GetResponse in MadMimi. Vključuje se tudi z Amazon Web Services in BluBrry za podcast gostovanje.

Prehodi za plačila – MemberPress ima vgrajeno podporo za plačilni prehod PayPal in Stripe. V načrtu za razvijalce je dodana tudi podpora za avtorize.net.

Slabosti uporabe MemberPress Pro

Omejene možnosti plačila – MemberPress podpira samo tri najbolj priljubljena prehodna plačila. S tem bi lahko sklenili pogodbo za lastnike spletnih mest, ki živijo v državah, ki teh prehodov ne podpirajo.

Omejene integracije – Čeprav ima vtičnik dovolj podpore za priljubljene storitve za učinkovito delovanje spletnega mesta s članstvom, še vedno nima integracije z nekaterimi drugimi priljubljenimi storitvami. Vtičnik je enostavno razširljiv in nekomu lahko plačate, da vključi storitev tretjih oseb, ki bi jo želeli uporabljati.

Cenitev: Začenši od 129 USD / leto za osnovni načrt in 249 USD / leto za načrt Plus.

Menimo, da je MemberPress najbolj uporaben vtičnik za članstvo v WordPressu za začetnike. Hitro je mogoče nastaviti s številnimi zmogljivimi možnostmi.

2. LearnDash

LearnDash

LearnDash je zelo prilagodljiv in izjemno enostaven za uporabo WordPress LMS vtičnik. Na voljo je z naprednimi članskimi moduli in tonami integracij.

Prednosti uporabe LearnDash-a

Enostaven za namestitev LearnDash je nastavitev in dodajanje vsebine precej enostavnejša. Na voljo je tudi napredna orodja za enostavno organiziranje vsebine članstva v ravni, skupine itd.

Enostavne omejitve vsebine LearnDash vam omogoča enostavno skrivanje katere koli vsebine in omejitev na različne članske skupine.

Prodaja tečajev – LearnDash vam omogoča enostavno ustvarjanje in prodajo spletnih tečajev. Ima napredne module, ki vam omogočajo boljše upravljanje učnega gradiva kot ostali vtičniki za WordPress članstvo.

Kapljajte vsebino – Na voljo je z zmogljivo funkcijo kapljanja vsebine, ki vam omogoča, da vsebino uporabnikom razdelite v rednih intervalih ali po zaključku stopenj.

Vgrajene funkcije Skupnosti Na voljo je z orodji za ustvarjanje zelo privlačnih spletnih mest za člane s kvizi, uporabniškimi značkami, forumom, certifikatom, uporabniškimi profili itd..

Integracije & Plačila LearnDash ponuja neverjeten nabor integracij in plačilnih prehodov. Lahko ga celo povežete z MemberPress, WooCommerce, bbPress, Slack itd.

Slabosti uporabe LearnDash-a

Manjka nekaj funkcij članstva – Če poskušate zgraditi spletno mesto za članstvo brez prodaje tečajev, vam nekatere funkcije LearnDash morda ne bodo koristile.

Cenitev: Od 159 dolarjev za licenco za eno spletno mesto z enoletno podporo in posodobitvami.

LearnDash je odlična rešitev, če želite prodajati spletne tečaje na spletnem mestu s plačanim članstvom. Obsežen nabor dodatkov in integracij vam omogoča, da zgradite zelo privlačno platformo.

3. Učljiv

Učljiv

Teachable je vsestransko oblikovalec spletnih tečajev. Pod eno nadzorno ploščo je spletna stran za članstvo, LMS, forum za razprave, trženje e-pošte in analitika.

Prednosti uporabe učljivega

Enostavnost uporabe Nastavljivost je enostavna za postavitev in sploh ne potrebuje tehničnih znanj. Ustvarjanje vsebine članstva je prepir in vključuje vgrajena orodja za hitro ustvarjanje in nalaganje videoposnetkov, besedila, PDF-ja in še več.

Kapljajte vsebino Vključuje prilagodljivo funkcijo vsebine kapljanja, ki vam omogoča, da vsebino razgrnete glede na napredek uporabnika ali naročnino.

Vgrajene funkcije za sodelovanje Ponuja forume za razprave, kvize, obrazce za stike, potrdila in druge funkcije za povečanje uporabniškega sodelovanja in izgradnjo močnih spletnih skupnosti.

Slabosti uporabe učljivega

Ni vtičnik WordPress Učljivi ni na voljo kot vtičnik WordPress. Namesto tega ga lahko vključite v svoje WordPress spletno mesto z dodajanjem povezav ali poddomene.

Dražje Teachable vključuje vse, zaradi česar je dražja od drugih vtičnikov za članstvo v WordPressu.

Cenitev: Osnovni načrt se začne pri 39 USD / mesec, profesionalni 99 USD / mesec in poslovni $ 499 / mesec.

4. Omeji vsebino Pro

Omeji vsebino Pro

Omeji vsebino Pro je močan kandidat za naslov najboljšega vtičnika za članstvo v WordPressu. Ustvaril jo je isti tim, ki stoji za priljubljenimi vtičniki Easy Digital Downloads in AffiliateWP.

Prednosti uporabe omeji vsebino Pro

Enostaven za uporabo – Omeji vsebino Pro, se lepo vključi v uporabniški vmesnik WordPress. Tako lahko preprosto ugotovite, kako ga uporabljati.

Vgrajene integracije – Za razliko od drugih vtičnikov za članstvo, omeji vsebino Pro z vgrajenimi integracijami, ki jih drugi vtičniki dobavljajo kot plačani dodatki. Ima Stripe, PayPal, MailChimp, MailPoet, e-poštni upravitelj, izvoz CSV in številne druge funkcije.

Prehodi za plačila – Stripe, PayPal in Braintree so brezplačni dodatki. Drugi podprti prehodi za plačila vključujejo 2Checkout, PayPal Spletna plačila Pro, PayPal Express in Stripe Checkout.

Deluje z enostavnimi digitalnimi prenosi – Če za prodajo digitalnih izdelkov uporabljate Easy Digital Downloads, je Restrict Content Pro popoln spremljevalec tega.

Odlična podpora – Za vse uporabnike je na voljo obsežna brezplačna dokumentacija. Strokovno podporo dobite tudi po e-pošti z zelo hitrimi odzivnimi časi.

Slabosti uporabe Omejite vsebino Pro

Manj integracij – Ima manj integracij s storitvami tretjih oseb, kot so ponudniki e-poštnih storitev, kot nekateri drugi vtičniki na tem seznamu.

Cenitev: 99 dolarjev z 12 dodatki in licenco za eno spletno stran, 149 dolarjev za 5 spletnih mest in 249 dolarjev za vse dodatke in neomejene strani. Obstaja tudi $ 499 življenjski načrt.

Ugotovili smo, da je Omejitev vsebine Pro eden najbolj preprostih vtičnikov za članstvo. Prav tako je prijazen do razvijalcev in ima odličen nabor funkcij, ki so kot nalašč za vse vrste spletnih strani o članstvu.

5. S2Član

S2Member

S2Member je priljubljen brezplačni vtičnik za WordPress članstvo s pro različico. Obstaja že kar nekaj časa in ima predano uporabniško bazo.

Prednosti uporabe vtičnika za članstvo v S2Member WordPress

Prosti osnovni vtičnik – Osnovni vtičnik s2Member je brezplačen. Vsakdo ga lahko prenese in poskusi. Glede funkcij in podpore je omejen, vendar vam omogoča dobro izhodišče.

Kapljanje vsebine – S2Member Pro ima funkcijo kapljanja vsebine.

Prehodi za plačila – Brezplačna različica podpira PayPal. Pro različica vtičnika podpira tudi Stripe in Authorize.net.

Integracije – Deluje z MailChimp, bbPress in BuddyPress.

Dokumentacija & Podpora – S2Member ima na voljo široko bazo znanja. Pro uporabniki lahko dobijo tudi podporo na podlagi e-pošte.

Slabosti uporabe vtičnika za članstvo v S2Member WordPress

Ni zelo uporabniku prijazen – Ugotovili smo, da je s2Member nekoliko težje uporabiti kot druge vtičnike za članstvo.

Omejitve brezplačne različice – Brezplačna različica podpira samo PayPal, omejuje se na samo 4 ravni članstva in nima funkcije kapljanja vsebine.

Cenitev: Osnovni vtičnik je brezplačen, nato pa različica Pro za licenco za posamezno spletno mesto stane 89 USD. Programska različica za neomejena spletna mesta stane 189 USD.

Zaključek:

Verjamemo, da je MemberPress najboljša možnost za vtičnik za članstvo v WordPressu. Ima vse funkcije, ki bi jih potrebovali z veliko dokumentacijo in podporo.

Če želite nekaj preprostega in prilagodljivega, je Restrict Content Pro odlična možnost. Ekipa, ki stoji za seboj, ima preizkušen uspeh v proizvodnji odličnih izdelkov.

Če želite prodati tečaje na svojem spletnem mestu s članstvom, priporočamo, da uporabite LearnDash, ponuja močne funkcije za ustvarjanje in prodajo tečajev v spletu.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljši vtičnik za članstvo v WordPressu za vaše spletno mesto. Morda boste morda radi videli tudi naš korak za korakom WordPress SEO vodič za začetnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map