5 najboljših vtičnikov za predpomnjenje WordPress-a za pospešitev vašega spletnega mesta (2020)

Iščete najboljše WordPress predpomnilniške vtičnike? S predpomnjenjem lahko pospešite spletno mesto WordPress in povečate zmogljivost. V tem priročniku bomo delili najboljše WordPress predpomnilne vtičnike za vaše spletno mesto.


Najboljši WordPress predpomnilni vtičniki za pospešitev vašega spletnega mesta

Kaj je predpomnilnik?

Predpomnilnik je zbirka začasno shranjenih podatkov za hiter dostop na zahtevo. V računalnikih se informacije običajno shranijo na trdi disk. Na zahtevo mora računalnik zagnati več procesov, preden lahko predstavi informacije.

Predpomnjenje reši to težavo tako, da obdela pogosto zahtevane informacije in jih nato shrani v začasni pomnilnik ali pomnilnik. To računalnikom omogoča hiter dostop do datoteke.

Isti koncept predpomnjenja lahko uporabljajo tudi spletna mesta WordPress za izboljšanje učinkovitosti in hitrejše nalaganje vašega spletnega mesta.

Vidite, WordPress je dinamičen sistem za upravljanje vsebin. To pomeni, da WordPress vsakič, ko uporabnik obišče vaše spletno mesto, pridobi podatke iz baze in nato izvede še nekaj korakov, preden se spletna stran pošlje uporabnikovemu brskalniku. Za podrobnosti glejte naš članek o tem, kako WordPress dejansko deluje.

Zaradi tega se vaše spletno mesto nalaga počasneje, ko ga hkrati obišče veliko uporabnikov.

Predvajanje omogoča, da vaše spletno mesto WordPress preskoči veliko korakov. Namesto da bi vsakič šel skozi celoten postopek ustvarjanja strani, vaš predpomnilni vtičnik po prvem nalaganju naredi kopijo strani, nato pa to predpomnjeno različico pošlje vsem naslednjim uporabnikom.

Kako deluje predpomnjenje?

Zakaj je vadba pomembna

Predpomnjenje je pomembno, saj zmanjšuje obremenitev strežnikov gostovanja WordPress in omogoča hitrejše delovanje vašega spletnega mesta. Za izboljšanje hitrosti in učinkovitosti WordPress-a potrebujete ustrezno predpomnilniško nastavitev.

Hitrejše spletno mesto izboljša uporabniško izkušnjo in uporabnike spodbudi k obisku več strani. To vam pomaga tudi povečati angažiranost in čas, ki ga uporabniki preživijo na vašem spletnem mestu.

Hitrejše spletno mesto vam pomaga, da z organskim iskanjem na svojem spletnem mestu potegnete še več prometa. Google daje pomembnejšo prednost SEO hitrejšim spletnim mestom, kar vam pomaga pri višji uvrstitvi v rezultate iskanja.

Glede na to, poglejmo najboljše vtičnike WordPress za predpomnjenje, ki jih lahko uporabite za povečanje hitrosti svojega spletnega mesta.

1. Raketa WP

WP-raketa

WP Rocket je najboljši vtičnik WordPress za predpomnjenje na trgu. To je najlažji in najbolj začetnikom prijazen vtičnik za predpomnjenje, kar je v veliko pomoč, če ne poznate tehničnih izrazov, ki se uporabljajo za različne možnosti predpomnjenja.

Uporabnikom omogoča takojšen predpomnilnik svojega spletnega mesta z enim klikom. Pajek samodejno pridobi vaše strani WordPress, da nabere predpomnilnik. Nato vtičnik samodejno vklopi priporočene nastavitve predpomnilnika WordPress, kot so stiskanje gzip, predpomnilnik strani in prednaložitev predpomnilnika..

WP Rocket vsebuje tudi dodatne funkcije, ki jih lahko vklopite za nadaljnje izboljšanje zmogljivosti. To vključuje lenobno nalaganje slik, podporo CDN, prednastavljanje DNS, minifikacijo in še več.

2. Skupni predpomnilnik W3

W3 Skupaj predpomnilnik

W3 Total Cache je eden najbolj priljubljenih predpomnilnikov WordPress za predpomnjenje. To je celovit WordPress predpomnilni vtičnik s tono možnosti, ki se morda zdi malce zastrašujoč za začetnike.

Vključuje vse funkcije, ki jih boste potrebovali za pravilno nastavitev predpomnilnika WordPress. To vključuje predpomnilnik strani, predpomnilnik predmetov, stiskanje gzip, omejeno podporo za miniranje, podporo CDN in še več.

Začetnikom bo W3 Total Cache nekoliko težko uporabljati. Za podrobna navodila za namestitev glejte naš članek o namestitvi in ​​nastavitvi vtičnika W3 Total Cache.

3. WP Super predpomnilnik

WP Super predpomnilnik

WP Super Cache je še en priljubljen vtičnik WordPress za predpomnjenje. Brezplačno je in ga priporočajo številna vrhunska podjetja za gostovanje WordPress-a.

Vtičnik WP Super Cache vključuje vse priporočene funkcije predpomnjenja, ki jih boste potrebovali za pospešitev spletnega mesta. To vključuje stiskanje gzip, predpomnilnik strani, prednalaganje predpomnilnika, podporo CDN, napredno prednalaganje predpomnilnika in še več.

Vključuje obsežen razdelek z nastavitvami z ločenim jezičkom za enostavno nastavitev. Za podrobna navodila glejte naš članek o namestitvi in ​​nastavitvi vtičnika WP Super Cache.

4. Sucuri požarni zid

Sucuri

Sucuri je najboljši WordPress požarni zid in varnostni vtičnik. Sucuri kot požarni zid spletnega mesta ponuja vgrajeno možnost za predpomnjenje vsebine spletnega mesta in omogočanje stiskanja gzip s klikom na gumb.

To je najboljša možnost za katero koli spletno mesto, saj je Sucuri požarni zid nivoja DNS. To pomeni, da lahko uporabnikom predložijo predpomnjeno vsebino, še preden njihova zahteva doseže vaše spletno mesto. To daje vašemu spletnemu mestu neverjetno povečanje učinkovitosti.

5. Vgrajeni predpomnilniški vtičniki iz gostovanja

Predpomnjenje pomaga znatno zmanjšati obremenitev gostovalnih strežnikov, kar omogoča njihovo optimalno delovanje. Zato mnoga upravljana gostujoča podjetja WordPress zdaj ponujajo lastne vgrajene rešitve za predpomnjenje.

Če na vašem spletnem mestu gostuje eno od naslednjih ponudnikov gostovanja, lahko za svoje spletne strani uporabite njihove vgrajene predpomnilniške vtičnike.

SG SuperCacher

SiteGround ponuja vgrajeno rešitev za predpomnjenje z vsemi njihovimi načrti gostovanja. Omogoči ga lahko na nadzorni plošči cPanel vašega računa gostovanja.

SiteGround SuperCacher

Ko je omogočen, lahko namestite in aktivirate vtičnik SG Optimizer za upravljanje nastavitev SuperCacherja neposredno iz skrbniškega področja WordPress.

WP predvajanje motorjev

WP Engine je eno najbolje vodenih gostujočih podjetij WordPress. Njihovi načrti gostovanja prihajajo z vgrajenim predpomnilnikom in optimizacijo delovanja.

Z nadzorne nadzorne plošče programa WordPress lahko upravljate nastavitve in počistite predpomnilnik. Preprosto kliknite meni WP Engine in na zavihku Splošne nastavitve lahko upravljate nastavitve predpomnilnika WP Engine.

Za bolj napredne možnosti predpomnjenja lahko namestite in aktivirate vtičnik WP Engine Advanced Cache. Vtičnik vam omogoča nekaj dodatnih kontrol za upravljanje nastavitev predpomnilnika WP Engine za vaše spletno mesto.

Bluehost Caching

Bluehost je eno največjih gostiteljskih podjetij na svetu in uradno priporočen ponudnik gostovanja WordPress. Njihovi načrti gostovanja vključujejo vgrajeno predpomnjenje, ki ga lahko omogočite s svoje gostovalne nadzorne plošče.

Po prijavi v svoj račun gostovanja izberite spletno mesto na strani »Moja spletna mesta« in nato kliknite na zavihek uspešnosti. Tu lahko vklopite / izklopite predpomnilnik in spremenite druge napredne nastavitve predpomnilnika.

Bluehost predpomnjenje

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti vtičnik za predpomnjenje WordPress, da bi pospešili vaše spletno mesto. Morda boste želeli videti tudi naš seznam najboljših vtičnikov WordPress za poslovna spletna mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map