6 najboljših plačilnih vtičnikov za WordPress (2020)

Iščete najboljši vtičnik za plačilo Stripe za sprejem plačil na svojem spletnem mestu WordPress? Stripe je eno najbolj priljubljenih podjetij za obdelavo plačil na svetu. Omogoča vam enostavno sprejemanje plačil s kreditno kartico na vašem spletnem mestu. V tem članku bomo delili najboljše plačilne vtičnike Stripe za spletna mesta WordPress.


Najboljši plačniški vtičniki za WordPress

Zakaj uporabljati Stripe za sprejemanje plačil na WordPressu?

Če želite na svojem spletnem mestu WordPress sprejeti plačila s kreditnimi karticami, potem ni več lažje rešitve Stripe.

Stripe je eno izmed najboljših plačilnih podjetij, ki ne zahteva, da morate skozi dolgotrajen postopek pridobitve trgovskega računa. V spletu lahko sprejemajo plačila s kreditnimi karticami vsem, ki imajo zakonito podjetje. Vse kar morate storiti je ustvariti račun Stripe.

Najboljši del je, da vašim strankam ni treba imeti računa Stripe. Preprosto lahko vnesejo svojo kreditno kartico na vašem spletnem mestu, da opravijo plačilo.

Sprejemanje plačil na spletu na vašem spletnem mestu še nikoli ni bilo tako enostavno. Na vašem spletnem mestu obstaja veliko priljubljenih plačilnih storitev, s katerimi lahko sprejmete plačila s kreditno kartico.

Opomba: Stripe zahteva, da na svojem spletnem mestu uporabite SSL za sprejem plačil. Če tega še niste storili, si oglejte naš vodič o tem, kako pridobiti brezplačno SSL potrdilo in kako pravilno preklopiti svoje WordPress spletno mesto na https.

Za razliko od drugih najboljših člankov o vtičnikih Stripe WordPress nismo ustvarili naključnega seznama Stripe integracij. Za vsak primer uporabe smo izbrali seznam najboljših plačilnih vtičnikov Stripe WordPress.

Glede na to, poglejmo zgornje vtičnike za plačilo Stripe za WordPress, s katerimi lahko začnete sprejemati plačila na svojem spletnem mestu.

1. WPForms

WPForms

WPForms je najboljši povlek & vtičnik gradbenika obrazca za WordPress. Trenutno ga uporablja več kot 3 milijone spletnih strani in se ponaša s 4,9 od povprečja 5 zvezdic z več kot 5400+ ocenami.

Različica WPForms Pro vam omogoča enostavno sprejemanje spletnih plačil na vašem spletnem mestu z uporabo Stripe ali PayPal.

Če želite ustvariti preprost obrazec za naročanje ali donacijski obrazec brez težav celovite platforme za e-trgovino ali vtičnika za nakupovalno košarico, je WPForms odlična rešitev za vas.

Na svojem spletnem mestu lahko ustvarite neomejeno število plačilnih obrazcev in sprejemate plačila s kreditno kartico. Te obrazce lahko dodate kjer koli na svojem spletnem mestu, vključno z objavami, stranmi, pripomočki stranske vrstice in še več.

Za podrobna navodila glejte naš korak za korakom navodila za enostavno sprejemanje plačil s kreditno kartico v WordPressu.

2. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce je najbolj priljubljena platforma za e-trgovino na svetu. Na voljo je kot vtičnik za WordPress, z njim pa lahko ustvarite spletno trgovino ali prodajate predmete na obstoječem spletnem mestu WordPress. WooCommerce vam omogoča prodajo fizičnega blaga, digitalnih prenosov, pa tudi članstva in naročniških tečajev.

Med čarovnikom za namestitev vas bo WooCommerce pozval, da izberete ponudnika plačil. Privzeto vam bo dal dve možnosti: PayPal in Stripe. V primeru, da ste zamudili čarovnika za nastavitev, lahko preprosto namestite in aktivirate brezplačni dodatek Stripe for WooCommerce..

3. ČlanPress

Članica

MemberPress je najboljši vtičnik za WordPress članstvo. Če želite prodati tečaje ali dodati možnost članstva na svojem spletnem mestu, je MemberPress odlična izbira.

MemberPress ima integrirano Stripe za WordPress, ki omogoča enostavno sprejemanje plačil s kreditnimi karticami na vašem spletnem mestu. Njihov dodatek Stripe in PayPal je na voljo za vse ravni članstva PartyPress.

Z njim lahko dodate plačilne zidove na svoje spletno mesto, prodaja tečajev, zaklepanje določenih prenosov itd. MemberPress podpira ponavljajoča se plačila, ima popolne možnosti upravljanja naročnine in vse ostalo, kar bi pričakovali od premiernega vtičnika za članstvo.

Za podrobna navodila glejte naš korak za korakom navodila o ustvarjanju spletnega mesta za članstvo v WordPressu.

4. WP Simple Pay Pro

WP Simple Pay Pro

WP Simple Pay Pro vam omogoča, da na svojem spletnem mestu sprejemate plačila z uporabo Stripe, ne da bi na svoje spletno mesto dodali vtičnik za nakupovalno košarico. Omogoča vam ustvarjanje neomejenih plačilnih obrazcev s plačilnim gumbom Stripe.

Dodate lahko vsa polja, ki jih boste potrebovali za izdelavo plačilnega obrazca. S pomočjo vtičnika Easy Pricing Tables lahko uporabite tudi za ustvarjanje čudovitih strani s cenami za vaše spletno mesto. Njihov poslovni načrt vam omogoča, da dodate naročnino ali možnost ponavljajočih se plačil.

Za podrobna navodila glejte naš članek o sprejemanju plačil s storitvijo Stripe v WordPressu.

5. Trak za enostavno digitalno prenašanje

Preprosti digitalni prenosi

Easy Digital Downloads je še en priljubljen vtičnik za e-trgovino WordPress, ki vam omogoča enostavno prodajo digitalnih prenosov s svojega spletnega mesta. Privzeto je na voljo s plačilnimi prehodi PayPal in Amazon. Stripe za Easy Digital Downloads je plačljiv dodatek, ki dodaja podporo za sprejemanje spletnih plačil prek Stripe na spletnem mestu, ki ga poganja Easy Digital Downloads.

Primeren je za spletna mesta, ki izključno prodajajo digitalne datoteke na svojem spletnem mestu. Ko je nameščen, bo na strani z nastavitvami za enostavno digitalno prenašanje dodana nova možnost plačila. Od tu lahko nastavite Stripe in ga spremenite kot privzeti prehod za plačilo.

6. LearnDash

LearnDash

LearnDash je najboljši WordPress LMS vtičnik na trgu. Omogoča vam ustvarjanje in prodajo tečajev na spletu. Plačila lahko preprosto sprejmete na spletnem mestu WordPress z njihovo brezplačno integracijo Stripe.

LearnDash ima močne funkcije, kot so večstopenjski tečaji, naloge za študente, kvizi, sistem ocenjevanja in še več. Učencem lahko preprosto postavite predpogoje, kot je na primer, da najprej zaključite lekcijo, preden začnete z naslednjo lekcijo.

Za več podrobnosti glejte naš korak za korakom vodnik o prodaji spletnih tečajev v WordPressu z uporabo LearnDash-a.

Upamo, da vam bo ta članek pomagal najti najboljše vtičnike za plačilo Stripe za WordPress. Morda boste želeli videti tudi naš vodnik o več načinih zaslužka v spletu s svojega spletnega mesta WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map