6 najboljših vtičnikov WordPress LMS v primerjavi (prednosti in slabosti)

Iščete vtičnik LMS za svoje WordPress spletno mesto? Vtičniki sistema za upravljanje učenja (LMS) omogočajo ustvarjanje in zagon spletnih tečajev, kot je Udemy, z WordPressom.


Popoln WordPress LMS vtičnik vključuje funkcije za upravljanje vsebine spletnega tečaja, ravnanje s naročninami, izvedbo in ocenjevanje kvizov, sprejemanje plačil itd..

V tem članku bomo primerjali najboljše WordPress LMS vtičnike s prednostimi in slabostmi, ki vam bodo pomagali izbrati odlično rešitev za vaše spletno spletno učenje.

Najboljši WordPress LMS vtičniki - v primerjavi

Uvod v učenje spletnih mest

Če želite sestaviti spletno mesto za usposabljanje z WordPressom, se morate najprej prijaviti za račun za gostovanje v WordPressu. To bo domača stran vašega spletnega mesta.

Potrebovali boste tudi ime domene. To bo naslov vašega spletnega mesta v internetu (npr. Wpbeginner.com)

Priporočamo uporabo Bluehosta ali SiteGround. Sodita med največja gostiteljska podjetja na svetu, WordPress pa oba uradno priporočata.

Nato morate na svoje spletno mesto namestiti WordPress. Sledite navodilom v našem priročniku po korakih, kako namestiti WordPress, in začeli boste delovati v nekaj minutah.

Ko namestite WordPress, boste pripravljeni izbrati vtičnik WordPress LMS za svoje spletno mesto.

Oglejmo si nekaj najboljših vtičnikov WordPress LMS ob strani, tako da lahko izberete tistega, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

1. LearnDash

LearnDash - najboljši WordPress LMS vtičnik

LearnDash je najbolj priljubljen vtičnik WordPress LMS na trgu. To je tudi najbolj preprost za uporabo LMS vtičnik s številnimi funkcijami.

LearnDash ponuja preprost program za ustvarjanje tečajev, ki omogoča enostavno ustvarjanje večplastnih tečajev z lekcijami, temami, kvizi in kategorijami. Vse lekcije lahko predate naenkrat ali jih razporedite za celotno trajanje tečaja s funkcijo vsebine Drip-Feed.

S pomočjo LearnDash-a lahko daste uporabniške naloge in jih nato odobrite ali komentirate. Na voljo je tudi orodje za upravljanje kvizov in preizkusov z več vrstami vprašanj. Učencem lahko preprosto postavite predpogoje, kot je na primer, da najprej zaključite lekcijo, preden greste na naslednjo lekcijo.

Ponuja veliko možnosti zaslužka, vključno z naročnino, enkratnim nakupom, članstvom, nakupovalno košarico itd. Za vaš spletni tečaj usposabljanja. Plačila lahko sprejemate z več plačilnimi prehodi, vključno s PayPal, Stripe in 2Checkout.

Prav tako se lepo vključuje z vtičniki bbPress, WordPress eCommerce in vtičniki za članstvo v WordPressu, kot je MemberPress.

Odlična funkcija LearnDash so dinamični forumi, ki vam omogočajo, da ustvarite forume, specifične za tečaj, kjer lahko vaši študenti medsebojno sodelujejo in si med seboj pomagajo.

Cena: Od 159 dolarjev za licenco za eno spletno mesto z enoletno podporo in posodobitvami.

Ocena: A+

Pregled: LearnDash je najbolj uporabniku prijazen in prilagodljiv LMS vtičnik za WordPress uporabnike. Na voljo je obsežen nabor funkcij za upravljanje spletnih tečajev.

LearnDash ima integracijo z mnogimi zunanjimi vtičniki in orodji, zaradi katerih je še bolj močan. To je odlično orodje LMS, primerno za šole, izobraževalne organizacije, podjetnike in vse, ki želijo z lahkoto ustvarjati in prodajati spletne tečaje.

Za podroben pregled LearnDash in nastavitev navodil si oglejte naše vadnico o tem, kako enostavno ustvariti spletni tečaj s WordPressom z uporabo LearnDash

2. DvigaloLMS

LifterLMS - Top LMS vtičnik za WordPress

LifterLMS je še en močan WordPress LMS vtičnik z veliko čednimi funkcijami. Omogoča vam ustvarjanje privlačnih spletnih tečajev in ponudite čudovitim učnim izkušnjam svojim učencem. Nastavitev je enostavno, tudi na obstoječih spletnih mestih WordPress.

LifterLMS podpira večstopenjske tečaje z moduli za usposabljanje, lekcije, kategorije itd. Vtičnik vam omogoča prožnost pri ustvarjanju manjših tečajev ali celostnih programov. Dodate lahko večpredstavnostne lekcije, vključno z video, zvokom, besedilom, slikami in drugim, da postanejo vaši tečaji bolj privlačni.

Ima kapljanje vsebine, predpogoje za tečaje in članstvo v skupinah, ki omogoča še večji nadzor nad celotnim trajanjem tečaja.

Za povečanje uporabnikovega angažiranja so na voljo močne funkcije, kot so samodejna e-poštna sporočila, gamifikacija z znački in celo potrdila po zaključku tečaja. Ima vgrajeno omejitev vsebine, ki omogoča, da katero koli stran programa WordPress na svojem spletnem mestu omejite samo na člane.

LifterLMS ima koristno zbirko dodatkov, ki jih lahko uporabite za upravljanje podružnic, integracijo vtičnikov za e-trgovino, povezovanje s svojo e-poštno trženjsko storitvijo itd..

Vtičnik LifterLMS vam omogoča enostavno prodajo spletnih tečajev s programom WordPress. Hitro lahko nastavite plačila s kreditno kartico, enkratna ali ponavljajoča se plačila, sveženj tečajev, kuponov itd. Sprejema lahko plačila s PayPal, Stripe ali ročno s čekom.

Cenitev: Posamezni dodatki po 99 dolarjev za vsako (posamezno spletno mesto) ali Univerzalni načrt za 299 dolarjev za eno mesto.

Ocena: A

Pregled: LifterLMS je močna in prilagodljiva izbira za WordPress LMS vtičnik. Je enostaven za uporabo, čarovnik za nastavitev celo namesti demo tečaj. Uporabna je za fitnes strokovnjake, glasbenike, voditeljske trenerje, izobraževalne podjetnike in vse, ki želijo zaslužiti s prodajo spletnih lekcij.

Je nekoliko dražje, cene pa se bodo seštele, če se odločite za nakup posameznih dodatkov.

3. Učljiv

Učljiv

Teachable je močan graditelj spletnih tečajev. To ni vtičnik WordPress, vendar ga lahko uporabite v poddomeni, imenu domene po meri ali preprosto dodate povezavo do strani šole.

Predava gosti vaš tečaj in vam ponuja celoten nabor orodij, potrebnih za izdelavo visoko interaktivnih spletnih tečajev. Na voljo je tudi z vgrajeno integracijo e-poštnega trženja, analitiko in drugimi marketinškimi orodji.

Za plačila bo učni tečaj urejal vaše pristojbine za tečaj in plačilo vam bo s PayPal ali Stripe. Roki plačil se lahko razlikujejo glede na vaš načrt cen.

Cenitev Od 29 dolarjev na mesec

Ocena: B+

Pregled: Teachable ponuja celoten nabor orodij, potrebnih za ustvarjanje, upravljanje in prodajo spletnih tečajev. Obvladuje lahko poljubno število študentov in predmetov. Ker gre za samostojno platformo, ne bi bili odgovorni za posodobitve in varnostne kopije. Slaba stran je, da je draga od drugih WordPress LMS vtičnikov. Če uporabljate osnovni načrt, vam bomo zaračunali 5-odstotno pristojbino za vsako transakcijo.

4. LearnPress

Vtičnik za sistem za upravljanje učenja WordPress FreePPP

LearnPress je brezplačen WordPress LMS vtičnik z zmogljivimi funkcijami. Za razliko od drugih vtičnikov LMS na tem seznamu, ki jih dobite s čarovnikom za nastavitev, vam LearnPress omogoča nastavitev sami.

Ustvarjanje tečajev je enostavno s pomočjo lekcij, kvizov in vprašanj. Iz enega predmeta lahko v drug tečaj uporabite lekcije in kvize. Omogoča vam tudi izvažanje vsebine, tako da jo lahko uporabljate na drugih spletnih mestih WordPress z učenjem LearnPress.

Na voljo sta brezplačna in plačana dodatka, ki vam omogočata, da razširite funkcije. Podpira načrtovano vsebino (kapljanje vsebine), kvize, naloge, razvrščanje itd. Prav tako podpira integracijo z vtičniki za članstvo bbPress, WooCommerce in WordPress.

Obstaja tudi nekaj WordPress LMS tem, ustvarjenih s tem vtičnikom. Če se ne morete odločiti, katero temo WordPress izbrati za svoje spletno mesto za učenje, lahko uporabite eno od teh tem. Tako prihranite, da se vaše spletno mesto ne zlomi zaradi napak glede združljivosti teme in vtičnikov.

Cenitev: Brezplačni + plačani Addonovi in ​​podpora

Ocena: B+

Pregled: Ugotovili smo, da je LearnPress bogat in prilagodljiv. Začetna namestitev je morda malce težavna za začetnike. Privzeto podpira PayPal, drugi plačilni prehodi pa so na voljo kot plačani dodatki.

Podpora je na voljo na uradnih forumih za plačljive naročnike, omejena podpora pa je na voljo brezplačnim uporabnikom. Brezplačna različica je omejena, zato boste morali kupiti dodatke, da jih kar najbolje izkoristite.

5. WP programska oprema

WP Courseware Plugin za ustvarjanje spletnih tečajev

WP Courseware je priljubljen vtičnik LMS za WordPress. To je orodje za ustvarjanje tečaja povleci in spusti za enostavno ustvarjanje spletnega spletnega učnega spletnega mesta.

Ustvarjanje tečajev v WP Courseware je zmogljivo in ponuja številne funkcije za ustvarjanje velikih ali majhnih spletnih tečajev. Vsak tečaj ima lahko več modulov, enot in kvizov. Podpira predpogoje in možnosti kapljanja vsebine. Oglejte si naš vodnik o tem, kako dodati WMS v WordPress z WP Courseware.

Podpira profile inštruktorjev, knjigo učiteljev, knjige učencev, e-poštna sporočila po meri in številne druge funkcije, ki uporabnikom pomagajo ustvariti privlačno izkušnjo.

Priložena je tudi banka z vprašanji, tako da lahko hitro ustvarite kvize za različne tečaje in module.

WP Courseware vključuje močne funkcije zaslužka za prodajo tečajev na vašem spletnem mestu. Ima vgrajeno nakupovalno košarico, kjer lahko neposredno povežete PayPal ali Stripe in začnete prodajati svoje tečaje.

Prav tako lahko ustvarite brezplačne tečaje in brezplačno ponudite uporabnikom nekaj dragocene vsebine. Včasih brezplačne vsebine uporabnike navdihnejo za nakup celotnega tečaja. Vrhunsko vsebino lahko prodajate za enkratni nakup ali ponavljajoče se naročnine.

Cenitev: Od 129 $ za 2 spletna mesta z enoletno podporo in posodobitvami.

Ocena: B

Pregled: WP Courseware je dobra izbira za izdelavo spletnih tečajev. Je enostaven za uporabo in ponuja prilagodljive možnosti, ki vam omogočajo ustvarjanje privlačnega učnega okolja. Najboljše od vsega je, da brez kakršnega koli protislovja deluje s katero koli temo WordPressa.

6. Sensei

Sensei LMS vtičnik

Sensei je močan WordPress LMS vtičnik, ki so ga ustvarili ljudje za WooCommerce. Je prilagodljiv in enostaven za uporabo ter sledi istim najboljšim praksam kot WordPress in WooCommerce.

Ustvarjanje tečaja s Sensei je enostavno, vendar ni tako zmogljivo kot pri drugih rešitvah. Lahko izvajate kvize, naloge, jih ocenjujete samodejno ali ročno in učencem celo ponudite značke in certifikate.

Za prodajo svojih tečajev in sprejemanje plačil boste morali uporabiti WooCommerce. Za vsak predmet, ki ga želite prodati, boste morali ustvariti izdelek in ga nato povezati s svojim tečajem.

Na voljo ni veliko integracij drugih proizvajalcev. Sensei lahko integrirate s pomočjo vtičnika za članstvo, vendar za to ni dodatka.

Cenitev: Od 129 dolarjev za licenco za eno spletno mesto z enoletno podporo in posodobitvami.

Ocena: B

Pregled: Sensei je dobra rešitev za ponudbo spletnih tečajev. Če že vodite spletno trgovino z WooCommerce, se bo ta odlično združila z vašo trgovino. Vendar menimo, da je integracija WooCommerce težko za začetnike. Na tem seznamu je tudi manj funkcij in dodatkov za Sensei kot drugi vtičniki LMS.

Zaključek

Po primerjavi prvih 5 vtičnikov WordPress LMS smo prišli do zaključka, da je LearnDash očitno najboljša možnost za večino uporabnikov. Uporabo s številnimi funkcijami in veliko kul integracijami je za uporabnike, ki jih potrebujejo, preprosto.

LifterLMS je blizu drugega z intuitivnim uporabniškim vmesnikom in odličnim naborom funkcij. Je popolna alternativa LearDash, ki jo lahko uporabite.

Upamo, da vam je ta članek pomagal primerjati najboljše vtičnike WordPress LMS z njihovimi prednosti in slabostmi. Morda boste želeli videti tudi naš seznam 24, ki morajo imeti vtičnike WordPress za poslovna spletna mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map