6 najboljših vtičnikov za ciljno stran WordPress v primerjavi (2020)

Iščete preprost način gradnje ciljnih strani v WordPressu? Potrebujete vtičnik ciljne strani, ki vam omogoča hitro ustvarjanje ciljnih strani z uporabo preprostih orodij za povlečenje in spuščanje brez pisanja nobene kode. V tem članku bomo pregledali top 5 najboljših vtičnikov ciljne strani WordPress in jih primerjali med seboj.


Najboljši vtičniki ciljne strani WordPress

Zakaj uporabljati vtičnik ciljne strani za WordPress?

Če ste ustvarili spletno mesto za prodajo knjige, storitev ali drugega izdelka, morate narediti ciljno stran.

Ciljne strani vam pomagajo izboljšati konverzije in več obiskovalcev pretvoriti v kupce.

Vemo, da večina lastnikov podjetij in WordPress začetnikov ni tehnično pametna in ne more pisati kode. Tu se prikaže vtičnik WordPress ciljne strani.

Ti vtičniki so opremljeni z več predlogi, pripravljenimi za uporabo z orodji za povleci in spusti, da jih uredite ali ustvarite svoje ciljne strani iz nič..

To vam daje svobodo za hitro izdelavo ciljnih strani za vaše tržne kampanje, ne da bi najeli razvijalca. Predloge lahko ponovno uporabite, ustvarite nove in zgradite svojo knjižnico, ki je pripravljena za uporabo zasnov ciljnih strani.

Glede na to, poglejmo najboljše vtičnike ciljne strani WordPress in kako se povezujejo drug z drugim.

Naša merila za to primerjavo so: enostavna uporaba, prilagodljivost in možnosti oblikovanja.

Vsi vtičniki, navedeni na tem seznamu, so odzivni na mobilne naprave.

1. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder je priljubljen vtičnik WordPress za ciljne strani. Na voljo je z desetinami že pripravljenih predlog, ki jih lahko uporabite kot izhodišče za svoje ciljne strani.

Urejanje ciljnih strani je lahek, saj graditelj Beaver Builderja bliskovito gradi hitro povleci in spusti. Preprosto pokažite in kliknite kateri koli element na strani, da uredite njegove lastnosti. Lahko jih tudi premikate navzgor in navzdol ali dodate nove module na svojo stran. Več podrobnosti si lahko ogledate v našem članku o ustvarjanju postavitev WordPress po meri s programom Beaver Builder

Beaver Builder je zasnovan za delo s katero koli temo WordPressa. Teme lahko preklapljate brez skrbi za vaše ciljne strani.

Če se v katerem koli trenutku odločite, da ga ne boste več uporabljali, bo vaša vsebina lepo prenesena v privzeti urejevalnik WordPress.

Daleč je najbolj prijazen začetnikom in enostaven za uporabo WordPress vtičnik ciljne strani na trgu. Kljub enostavni uporabi je še vedno dovolj zmogljiv, da lahko ustvari ciljne strani za katero koli spletno mesto.

Ocena: A+

Cenitev: Od 99 dolarjev za neomejene spletne strani in 1 leto podpore.

Pregled: Beaver Builder smo ugotovili kot najlažji vtičnik za ciljno stran za WordPress. Vmesnik za graditelje je intuitiven in hiter. Možnost urejanja česarkoli s točko in klikom deluje res dobro. Z desetinami že pripravljenih predlog je Beaver Builder zagotovo najboljši vtičnik WordPress-ove ciljne strani.

2. Vodilne strani

Vodilne strani

Leadpages je še en odličen WordPress ustvarjalec strani, s katerim takoj ustvarite čudovite ciljne strani. To je samostojen ustvarjalec ciljne strani, kar pomeni, da ga lahko uporabljate z ali brez spletnega mesta WordPress.

Na voljo je z desetinami profesionalno zasnovanih predlog, ki jih lahko uporabimo kot izhodišče. Vse te predloge so optimizirane za ustvarjanje in pretvorbo svinca. Združuje se z mnogimi zunanjimi orodji in vsemi vrhunskimi marketinškimi storitvami.

Njihov ustvarjalec povlečevanja in spuščanja vam omogoča, da samo usmerite in kliknete, da izberete kateri koli element na strani, da ga uredite. Pripomočke lahko tudi povlečete in spustite, da dodate različne elemente, vključno s slikami, ozadji, besedilom, večpredstavnostjo, gumbi za pozivanje k dejanjem, obrazci za prijavo in več.

Združuje se z mnogimi zunanjimi orodji in vsemi vrhunskimi marketinškimi storitvami. Enostavno dodajte prijavni obrazec na svojo ciljno stran in nato kliknite gumb »Dodaj integracijo«. Oglejte si naš članek o ustvarjanju ciljne strani v programu WordPress za podrobna navodila.

Ocena: A+

Cenitev: Od 35 dolarjev na mesec ali 25 dolarjev na mesec, plačanih letno.

Pregled: Ugotovili smo, da je Leadpages eden najbolj preprostih za uporabo in celovitih vtičnikov WordPress ciljne strani na trgu. Brezhibno se integrira z vrhunskimi e-poštnimi marketinškimi storitvami, kar vam pomaga ustvariti več potencialnih strank in povečati konverzije. Je zelo prilagodljiv in omogoča hitro ustvarjanje ciljnih strani profesionalnega videza brez posebnih znanj

3. Elementor

Elementor

Elementor je še en enostaven za uporabo WordPress graditelja ciljnih strani. Je zelo hiter in ima več pripravljenih predlog za različne scenarije, vključno s ciljnimi stranmi.

Ima utripajoč uporabniški vmesnik z urejevalnikom v živo. Območje strani lahko razporedite v razdelke in stolpce. V svoje stolpce lahko dodate module, kot so gumbi, slike, naslovi, drsniki in drugo. Uporabite lahko tudi pripomočke in pripomočke za WordPress, ki so jih dodali drugi vtičniki WordPress, nameščeni na vašem spletnem mestu.

Želite sestaviti stran od začetka? Začnete lahko s platneno predlogo Elementorja, ki ponuja prazen pas, s katerim lahko ustvarite svoje strani z edinstvenim dizajnom in postavitvijo. Oglejte si akcijo v našem vodniku o ustvarjanju postavitev WordPress po meri z Elementorjem.

Ocena: A

Cenitev: Od 49 dolarjev za eno spletno mesto z enoletno podporo in posodobitvami.

Pregled: Elementor je enostaven za uporabo in učenje, zato je odličen vtičnik ciljne strani. Ima profesionalno oblikovane predloge in več modulov, ki ponujajo še več prilagodljivosti za ustvarjanje lastnih strani.

4. Divi

Divi

Divi je priljubljena možnost za gradnjo ciljnih strani v WordPressu. Ustvari ga Elegant Themes, ena najstarejših tematskih trgovin WordPress na trgu. Če uporabljate katero od njihovih tem, potem verjetno že imate dostop do Divi-ja.

Na voljo je s predlogi 20+, pripravljenih za uporabo. Ustvarite lahko tudi svoje predloge in jih pozneje ponovno uporabite. Divi prihaja z lepim urejevalnikom strani s točkami in kliki ter tono elementov povleci in spusti. Je zelo enostaven za uporabo in delo.

Divi je na voljo kot tema z integriranim graditeljem, zato jo lahko uporabite za izdelavo spletnega dnevnika po meri. Na voljo je tudi kot samostojen ustvarjalec, ki deluje s katero koli drugo temo WordPress.

Ocena: A

Cenitev: Od 89 dolarjev na leto za neomejene spletne strani

Pregled: Divi ponuja dobro uporabniško izkušnjo z zelo preprostim za uporabo in intuitivnim urejevalnikom ciljne strani. Okoli Divija obstaja močna skupnost, ki hitro raste, in ekipa ElegantThemes nenehno prihaja do novih funkcij.

5. OptimizePress

OptimizePress

OptimizePress je močan vtičnik WordPress za ciljne in prodajne strani. Na voljo je kot tema in vtičnik, ki vam omogoča uporabo s katero koli drugo temo WordPress.

Predloge so pripravljene za uporabo 30+. Vsak od njih je zasnovan tako, da predstavlja visoko prodajno stran.

Na voljo je orodje za oblikovanje za urejanje predlog ciljne strani. Del OptimizePress je v tem, da se brezhibno povezuje z več e-poštnimi marketinškimi storitvami in WordPress članki.

Zaradi tega je OptimizePress zelo celovita rešitev za ciljne strani.

Ocena: B+

Cenitev: Od 97 dolarjev za 3 spletna mesta z enoletno podporo in posodobitvami.

Pregled: OptimizePress je celovita rešitev z veliko funkcijami. Ko gre za urejanje, pa ni tako intuitiven kot nekateri drugi vtičniki na tem seznamu.

6. Prihajamo kmalu Pro s strani SeedProd

Prihaja kmalu Pro s strani SeedProd

SeedProd Coming Soon Pro je še ena odlična možnost za hitro izdelavo čudovitih strani, ki so kmalu pripravljene za pretvorbe.

Ima več lepo oblikovanih predlog, ki jih lahko enostavno prilagodite in nastavite. Deluje z vsemi vrhunskimi marketinškimi storitvami in ima vgrajeno integracijo socialnih medijev v vse predloge.

Za razliko od drugih vtičnikov na seznamu je Coming Soon Pro omejen na ustvarjanje prihodnjih strani, strani za vzdrževanje in nosilce za zagon izdelkov. Za podrobnosti glejte naš vodič o ustvarjanju čudovitih strani v WordPressu s programom SeedProd.

Ocena: B

Cenitev: Od 29 dolarjev za 1 spletno mesto brez dodatkov. 79 $ za vse vključene dodatke.

Pregled: Coming Soon Pro je odlično orodje za hitro gradnjo prihodnjih izdelkov ali zagon ciljnih strani. Vendar pa ni idealno za izdelavo ciljnih strani za prodajo in trženje po začetku prodaje.

Zaključek

Če pogledamo zgornje vtičnike ciljne strani WordPress, nam je postalo povsem jasno, da je Beaver Builder najboljši vtičnik ciljne strani na trgu.

Ima čudovite predloge ciljne strani. Urejevalnik strani je intuitiven, hiter in enostaven za uporabo. Najboljši del je, da deluje s katero koli temo WordPress in je združljiv z vsemi bistvenimi WordPress vtičniki.

Upamo, da vam je ta primerjava pomagala najti najboljše vtičnike ciljne strani WordPress. Morda boste želeli videti tudi našo primerjavo najboljših vtičnikov za obrazec za WordPress in rezervnih vtičnikov WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map