6 najboljših vtičnikov za sestanek za WordPress in rezervacije

Ali želite svojim strankam dovoliti, da rezervirajo sestanek neposredno z vašega mesta WordPress? Mnoga podjetja potrebujejo obrazec za rezervacijo sestanka, ki strankam omogoča enostavno rezerviranje sestanka v spletu. V tem članku vam bomo pokazali najboljše vtičnike za termin in rezervacijo WordPress-a.


Najboljši vtičniki za sestanke in rezervacije WordPress

Kakšno vrsto imenovanja in rezervacijo vtičnika izbrati?

Morda boste želeli prilagoditi obrazec za rezervacijo sestanka, da bo ustrezal vašim poslovnim zahtevam. Vendar pa je nekaj običajnih stvari, ki jih morate iskati v vtičniku za obrazec za WordPress.

Vaš obrazec za rezervacijo sestanka mora biti sposoben sprejeti zahteve strank za razpoložljive časovne reže, razdeljene na vaš delovni čas.

Delo bi moralo biti na mobilnih telefonih, tako da lahko stranke enostavno rezervirajo sestanke tako iz svojih telefonov kot iz računalnikov.

Dober obrazec za rezervacijo sestankov bo shranil sestanke v vaši zbirki WordPress ali v koledarski aplikaciji, kot je Google Calendar. Morda boste želeli strankam poslati tudi samodejno obvestilo po e-pošti, ko bo njihova rezervacija sprejeta.

Glede na to, poglejmo najboljše vtičnike za sestanke in rezervacije, ki jih lahko uporabite na svojem mestu WordPress.

1. Začetek knjiženja

Začetek knjiženja

StartBooking je popoln vtičnik za sestanek in rezervacijo za WordPress. Je zelo enostaven za uporabo in vam omogoča, da hitro nastavite obrazce za sestanke in rezervacije in jih dodate na svoje spletno mesto.

Lahko ga prilagodite svojim potrebam tako, da dodate svoje delovne dni in ure, razpoložljive časovne reže, dodate več storitev in uporabnikov, strankam omogočite izbiro osebja in več.

Obrazec za rezervacijo lahko prikažete na svojem spletnem mestu, tako da preprosto izberete stran v nastavitvah vtičnika. S pomočjo kratke kode lahko za različne storitve dodate tudi različne obrazce.

Če si želite ogledati in upravljati rezervacije, se lahko prijavite na spletno mesto vtičnikov in si ogledate vse sestanke na nadzorni plošči. Vključuje se tudi v Google Koledar, kar vam omogoča ogled rezervacij v vseh napravah.

2. BirchPress

BirchPress

BirchPress je celovit vtičnik za rezervacije WordPress. Omogoča vam, da na svoje spletno mesto WordPress dodate profesionalni sistem za upravljanje spletnih rezervacij. Vaši uporabniki lahko rezervirajo sestanke s svojega spletnega mesta in jih plačajo s svojim računom PayPal ali kreditno kartico.

BirchPress sinhronizira koledar rezervacij z drugimi koledarji, kot so Google Calendar, iCal, Android, Outlook, itd. Ima prilagodljiv sistem obveščanja in opomnike po e-pošti, ki vas obvešča in vaše stranke obveščajo o rezervaciji.

3. Koledar rezervacij

Koledar rezervacij

Koledar rezervacij je eden najboljših brezplačnih vtičnikov za WordPress na trgu. Je preprost, enostaven za uporabo in dobro dokumentiran. Priložen je pogled v koledarju za vas in obiskovalce vaše spletne strani. Obrazec za rezervacijo / sestanek lahko preprosto dodate v katero koli WordPress objavo ali stran.

Čeprav je za začetnike dovolj preprost, je tudi zelo zmogljiv in vključuje celo vrsto možnosti, ki jih je mogoče konfigurirati na strani z nastavitvami vtičnika. Na voljo je z vgrajeno captcha za preprečevanje neželene pošte, e-poštnih obvestil, jQuery učinkov in še več. Obrazec za rezervacijo lahko celo prilagodite s svojimi polji po meri.

4. Koledar enostavnih rezervacij WP

WP Enostavni koledar rezervacij

WP Simple Booking Calendar je še en enostaven vtičnik za rezervacijo WordPress. Koledar preprosto ustvarite in ga nato dodajte v objavo ali stran s pomočjo kratke kode. Uporabnikom omogoča le, da rezervirajo cel dan. To pomeni, da ni ure na uro.

Če ste iskali nekaj zelo preprostega in osnovnega za sobe, nastanitev ali drugo ponudbo na dan, potem bo ta vtičnik opravil svoje delo. Za bolj zapletene elemente si oglejte vtičnike, ki smo jih omenili zgoraj.

5. Enostavni sestanki

Enostavni sestanki

Easy Appointments je prilagodljiv in brezplačen vtičnik za rezervacijo WordPress terminov. Omogoča vam enostavno dodajanje več lokacij, storitev in delavcev. Po tem lahko ustvarite prožne povezave z natančnim nadzorom koledarja. Omogoča tudi prilagajanje obrazca za rezervacijo z dodajanjem polj po meri.

Obrazec za rezervacijo sestanka lahko preprosto dodate na katero koli stran ali objavo z uporabo kode. Prav tako lahko prilagodite obvestila, ki jih vtičnik pošilja strankam, delavcem in skrbniku spletnega mesta.

6. WPForms

WPForms

WPForms je najboljši vtičnik za obrazec za WordPress. Priložen je začetnikom prijazen gradnik obrazcev povleci in spusti, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje poljubne oblike v nekaj minutah.

WPForms je mogoče vključiti v Google Koledar prek Zapierja, vendar ne omogoča nastavitve delovnega časa. Če pa imate že nameščen WPForms, ga lahko preprosto uporabite za ustvarjanje obrazca za rezervacijo po meri. Vsak sestanek boste morali ročno odobriti in potrditi.

Upamo, da vam bo ta članek pomagal najti najboljše vtičnike za sestanek in rezervacijo WordPress-a. Morda boste želeli videti tudi naš seznam obveznih WordPress vtičnikov za poslovna spletna mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map