7 najboljših vtičnikov in rešitev za upravljanje oglasov WordPress

Iščete najboljše vtičnike in orodja za upravljanje oglasov za WordPress? Mnogi lastniki spletnih mest WordPress se za zaslužek na svojih spletnih mestih zanašajo na oglase. V tem članku bomo delili najboljše vtičnike za upravljanje oglasov in rešitve za WordPress za optimizacijo vaših oglaševalskih prihodkov.


Vtičniki za upravljanje oglasov in rešitve za WordPress

Zakaj uporabljati vtičnik za upravljanje oglasov v WordPressu?

Mnogo spletnih mest in blogov se močno zanaša na oglase, da bi s svojo vsebino zaslužili na spletu. WordPress privzeto nima enostavnega mehanizma za upravljanje oglasov.

Večina tem WordPress nima niti namenskih mest za prikazovanje oglasov. To pomeni, da morate pogosto urejati tematske datoteke, da vstavite oglasno kodo na svoje spletno mesto.

Ustrezen vtičnik za upravljanje oglasov WordPress vam omogoča enostavno vstavljanje oglasov kamor koli na vaše spletno mesto. Tako boste optimizirali umestitev oglasov in kar najbolje izkoristili svoje oglaševalske nepremičnine.

Ob tem si poglejmo nekaj najboljših vtičnikov WordPress za upravljanje oglasov in kako vam lahko pomagajo povečati svoj zaslužek.

1. AdSanity

AdSanity

AdSanity je začetnikom prijazen vtičnik za upravljanje oglasov WordPress. Omogoča vam enostavno vstavljanje oglasov kamor koli na vaše spletno mesto s pomočjo pripomočkov in gumba za vstavljanje oglasov v vizualni urejevalnik.

Podpira tako gostovane oglase (oglasne pasice, ki jih upravljate in prodajate neposredno vi), kot tudi zunanja oglasna omrežja, kot je Google Adsense. Na voljo je tudi z zmogljivimi funkcijami, kot so razporejanje oglasov, skupine oglasov, vstavljanje enega oglasa ali skupine oglasov, ogled / statistika ogledov in še več.

Ustvarite lahko toliko želenih oglasov in jih preprosto dodate s pripomočki po meri, bližnjicami ali s pomočjo gumba v urejevalniku objav. Oglasne bloke lahko vstavite tudi v posebne objave v WordPressu. To vam omogoča optimizacijo uspešnosti oglasov brez urejanja datotek tem WordPress.

Če želite izvedeti več, glejte naš članek o upravljanju oglasov v WordPressu z AdSanity.

2. AdRotate

AdRotate

AdRotate je še en močan vtičnik za upravljanje oglasov WordPress, primeren tako za začetnike kot tudi za napredne uporabnike. Podpira tako gostovane oglase z vrtečimi se oglasnimi pasicami kot tudi omrežne oglase.

Omogoča vam enostavno ustvarjanje oglasov in skupin oglasov ter njihovo vstavljanje v svoje WordPress objave s pomočjo kratkih kod. V stranske vrstice lahko vstavite tudi oglase s pomočjo pripomočkov po meri. Ponuja osnovne statistike za spremljanje prikazov oglasov, kar je še posebej koristno, če oglaševanje na svojem spletnem mestu neposredno prodajate.

Na voljo je kot brezplačni vtičnik, ki deluje na večini majhnih spletnih dnevnikov in spletnih mest. Njihovo različico profesionalne različice boste potrebovali, če želite uporabljati napredne funkcije, kot so načrtovanje, geografsko ciljanje, prikrivanje Adblock, mobilni oglasi, upravljanje medijev / sredstev in še več.

Za podrobnosti glejte naš članek o upravljanju oglasov v WordPressu z AdRotate.

3. Založnik OIO

Založnik OIO

OIO Publisher je orodje za upravljanje oglasov, ki je na voljo kot vtičnik za spletna mesta s pogonom na WordPress. Zlasti je odličen za rastoča spletna mesta, ki želijo oglaševalcem neposredno prodati mesta oglasov. OIO Publisher bo posrednika odpravil z neposredno prodajo oglasov prek vašega spletnega mesta.

Obravnava poročanje, plačila in sledenje. Na svojem spletnem mestu lahko ustvarite oglasne cone različnih velikosti in vrst. Izberete lahko, koliko oglasov naj se prikaže v vsaki coni, izberete ceno, faktor vrtenja, ciljanje in drugo.

Kot vtičnik je OIO Publisher precej preprost za uporabo. Priložen je pripomoček po meri za prikazovanje oglasov na območjih, pripravljenih za gradnike, na vašem spletnem mestu. Za nekatere umestitve boste morda morali urediti datoteke teme WordPress, da postavite kodo oglasne cone.

Za več podrobnosti si oglejte naš članek o upravljanju oglasov WordPress z založnikom OIO.

4. Vstavite objavo

Vstavite objave

Potrebujete vtičnik, s pomočjo katerega boste samodejno vstavljali oglase v svoje objave? Oglejte si Insert Post Ads. Omogoča vam samodejno prikazovanje oglasov v vsebini vaše objave.

Ustvarite lahko različne oglase poljubne velikosti in nato izberete, po katerem odstavku želite oglas prikazati. Po različnem številu odstavkov lahko v istem članku prikažete tudi več oglasov.

Je zelo preprost za uporabo. Morate ustvariti oglas s kodo oglasa in nato dodati številko odstavka. Za lastne gostovane oglase lahko dodate oglasno kodo drugih proizvajalcev in HTML po meri.

Za podrobna navodila glejte naš vodič o tem, kako v WordPress vstaviti oglase v svojo objavo

5. Google DoubleClick

Google DoubleClick

Google DoubleClick je spletna platforma za prodajo in prikazovanje oglasov za založnike. S pomočjo Googla ponuja DoubleClick prednost pred drugimi platformami v smislu zanesljivosti in stroškovne učinkovitosti.

Omogoča tudi prodajo oglasov in izvedbo konkurence za iste oglasne točke v Adsense ali drugih oglasnih omrežjih tretjih oseb. DoubleClick bo samodejno izbral najbolj plačljiv oglas za to mesto in ga tudi prikazal.

DoubleClick vključuje tudi odlična orodja za poročanje, ki vam omogočajo natančnejše merjenje uspešnosti oglasov kot druge rešitve. Kljub učinkovitosti je začeti nekoliko zapleteno.

6. Oglasni vložek

Oglasni vložek

Ad Inserter je vtičnik za upravljanje oglasov WordPress, ki je na voljo v brezplačni in plačljivi različici. Brezplačna različica je dovolj dobra, da se lahko uporablja kot vaše glavno orodje za upravljanje oglasov, vendar za napredne funkcije, ki jih želite nadgraditi na njihovo plačljivo različico.

Omogoča vam ustvarjanje več blokov oglasov in izbiro, kako želite samodejno vstaviti vsak blok. Obstaja več možnosti za vstavljanje oglasa. Dodate ga lahko v vsebino objave, pred in po vsebini objave, med objave, pred ali po izvlečku objave in še več.

Prav tako lahko posamezno onemogočite samodejno vstavljanje oglasov v objave in strani, domačo stran, kategorije in strani z arhivi. Je dokaj enostaven za uporabo in ga je mogoče uporabiti tako za gostujoče kot za tretje oglaševalske mreže.

7. Hitri Adsense

Hitri Adsense

Hitri Adsense je priljubljen brezplačni vtičnik za upravljanje oglasov WordPress. Kljub svojemu imenu lahko vtičnik uporabljate za prikaz vseh vrst oglasov, vključno z gosti gosti, oglaševalskimi omrežji drugih proizvajalcev, vključno z Googlom Adsense.

Priložena je stran za enostavno nastavitev nastavitev, na kateri lahko upravljate svoje oglasne kode in izberete, kako in kje jih želite prikazati. Vtičnik lahko samodejno prikazuje oglase pred ali po člankih, znotraj objavljene vsebine, po odlomku in še več.

Ima pripomočke za prikazovanje oglasov za prikazovanje oglasov v stranskih vrsticah in drugih območjih, pripravljenih za gradnike.

Na tem seznamu nima veliko naprednih funkcij, ki so del nekaterih drugih vtičnikov. Druga omejitev je, da lahko hkrati shranite do 10 kod oglasov.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše vtičnike za upravljanje oglasov in rešitve za WordPress. Morda boste želeli videti tudi naš seznam najboljših orodij in dodatkov za affiliate marketing za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map