7 najboljših vtičnikov za pomoč za WordPress za podporo strankam

Iščete vtičnik za pomoč za WordPress za vaše spletno mesto? Ponudba odlične podpore strankam je bistvenega pomena za uspeh vsakega podjetja. V tem članku smo ročno izbrali najboljše vtičnike za podporo in podporo za WordPress.


Vtičniki za pomoč za WordPress

Naš cilj je ponuditi čim bolj celovit seznam rešitev, zato bomo omenili tako programske storitve neodvisne službe Desk Desk, ki se integrirajo z WordPressom, kot tudi prikazovanje podpore za WordPress z odprto kodo in vtičnike za vstopnice.

1. Pomoč skavtu

Pomoč skavtu

Help Scout je ena vodilnih služb za pomoč in podporo strankam za spletna podjetja. Je izjemno enostaven za uporabo in že obstajajo vtičniki, ki vam omogočajo, da ga integrirate s svojim WordPress spletnim mestom.

Obstaja integracija skavta za pomoč za enostavno digitalno prenašanje in vtičniki za pomoč pri spustu WooCommerce, ki omogočajo, da vaše spletno mesto WordPress deluje s pomočjo Pomoč skavta.

WooCommerce Pomoč skavtskih integracij

Pri WPBeginner za našo spletno stran in vse naše vrhunske vtičnike WordPress uporabljamo pomoč za pomoč pri iskanju pomoči.

2. Zendesk za WordPress

Zendesk

Zendesk je še en priljubljen sistem za podporo strankam in vozovnice za podjetja. Podpira ekipe, več izdelkov, dokumentov in zelo dobro sodeluje s spletnimi mesti, ki temeljijo na WordPressu.

Zendesk za WordPress omogoča neopazno vključitev sistema za podporo strankam Zendesk v vaše WordPress spletno mesto.

Uporabnikom, ki so prijavljeni na spletnem mestu WordPress, omogoča dostop do službe za pomoč brez menjave računov. Vstopnice si lahko ogledate na nadzorni plošči WordPress. Komentarje lahko celo pretvorite v vstopnice za podporo.

Vtičnik omogoča tudi dodajanje zavihka Zendesk Dropbox na katero koli stran na vašem mestu WordPress.

Nastavitve vtičnika Zendesk za WordPress

3. Super podpora

Awesome Support plugin za WordPress

Awesome Support je odprtokodni vtičnik za pomoč za WordPress, ki v celoti deluje na vašem mestu WordPress. Osnovni vtičnik je na voljo brezplačno in je dovolj dober, da se lahko uporablja kot popoln sistem za pomoč uporabnikom.

Funkcije lahko razširite s plačanimi dodatki. Ponuja sistem izdaje vozovnic, e-poštna obvestila, omejen dostop, nalaganje datotek in medijev. Za razširitev obrazcev za vozovnice lahko uporabite tudi svoja polja s pomočjo polj po meri.

4. WPHelpDesk

WP Help Desk

WPHelpDesk je vrhunski vtičnik za pomoč pri WordPressu. Poteka na vašem lastnem mestu WordPress, kar vam omogoča popoln nadzor nad vašim sistemom podpore.

Brezhibno se integrira v vaše WordPress spletno mesto in se lahko uporablja s katero koli temo WordPressa. Dobivate neomejene zastopnike, e-poštna obvestila, sistem za izdajo vozovnic, nalaganje datotek in medijev ter polja po meri. Na spletnem mestu vtičnikov je predstavljen predstavitveni del, kjer lahko preizkusite tako zadnji kot prednji del programske opreme.

5. WP Support Plus odziven sistem vozovnic

WP Support Plus

WP Support Plus je brezplačen vtičnik za dodajanje oddelka za podporo strankam na vašem WordPress spletnem mestu. Uporabnikom omogoča ustvarjanje vozovnic, izbiro kategorije, statusa in prioritete za vozovnice.

Poleg agentov prihaja tudi z vlogo uporabnika nadzornika. Vtičnik uporablja Ajax, kar omogoča lažjo in hitrejšo predložitev vozovnic in podporo strankam. Prevodi so na voljo za več kot deset jezikov.

Omogoča tudi dodajanje zavihka za podporo, ki bo prikazan na vseh vaših straneh in objavah v WordPressu. Uporabniki lahko s klikom na zavihek izberejo kanal za podporo ali odprejo vozovnico.

6. Sola Podporne vozovnice

Vstopnice za podporo Sola

Še en dober način za dodajanje sistema za podporo strankam v WordPressu je uporaba vtičnika Sola Support Tickets. Ta brezplačni vtičnik doda popoln sistem vozovnic z vsemi zvončki, ki bi jih potrebovali za delovanje učinkovitega sistema podpore.

Brezplačni vtičnik je na voljo samo z enim podpornim agentom, zato boste morali kupiti plačljivi dodatek, da v celoti izkoristite vtičnik.

7. bbPress

bbPress

bbPress je lahka programska programska oprema za WordPress. Nekatera podjetja WordPress ga učinkovito uporabljajo kot forum za podporo strankam.

Če se za branje uporabnikov odločite uporabiti bbPress, boste morali namestiti več dodatnih vtičnikov. Vendar pa z vgrajenimi obvestili, enostavna razširljivost in številni dodatki vtičniki naredijo bbPress uspešnega konkurenta, ki ga je treba upoštevati za forum za podporo.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljši vtičnik za pomoč WordPress za podporo strankam. Oglejte si tudi, kako lahko v WordPressu dodate bazo znanja o wikiju in naš seznam najboljše programske podpore za klepet v živo za WordPress..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map