9 najboljših vtičnikov PDF za WordPress

Ali želite na svoje WordPress spletno mesto dodati datoteke PDF? WordPress privzeto ne more ustvarjati ali vdelati datotek PDF v objave ali strani. V tem članku smo izbrali nekaj najboljših vtičnikov PDF za WordPress.


Najboljši vtičniki PDF za WordPress

1. Pregledovalnik PDF

Pregledovalnik PDF

Pregledovalnik PDF vam omogoča prikazovanje datotek PDF znotraj vaših WordPress objav in strani. Uporablja skript Mozilla PDF.js za lepo upodabljanje dokumentov PDF z orodji za pomikanje, iskanje, preskakovanje strani, tiskanje in nalaganje datotek PDF.

Za podrobna navodila glejte naš vodič o tem, kako dodati WordPress v pregledovalnik PDF.

2. WP Napredni PDF

WP Napredni PDF

WP Advanced PDF plugin omogoča vašim uporabnikom, da naložijo vaše objave in strani v PDF obliki. Prenos PDF lahko omogočite vsem uporabnikom ali samo registriranim uporabnikom. V datoteke PDF lahko uporabite pisave, logotip po meri in celo dodate vodni žig.

3. PDF & Natisni BestWebSoft

PDF in tiskanje

Kot pove že ime, ta vtičnik doda gumb za prenos in tiskanje PDF v vaše objave v WordPressu, straneh in vrstah objav po meri. Dodate lahko naslov svojega spletnega mesta, predstavljeno sliko, sloge po meri in pisave. Vtičnik lahko izvaja tudi kratke kode pri ustvarjanju dokumentov PDF ali ustvarjanju tiskalniku prijazne različice.

4. PDF Image Generator

PDF Image Generator

PDF Image Generator ustvari naslovno sliko za datoteke PDF, ki jih dodate v objave WordPress za prenos. Vtičnik lahko to sliko ovitka ustvari tako, da uporabi prvo stran v dokumentu PDF ali predstavljeno sliko. Ikona za prenos bo nato prikazala sličico, povezano z datoteko PDF.

Da ta vtičnik deluje, mora imeti ponudnik gostovanja WordPress na strežniku nameščen ImageMagick in GhostScript.

5. Sličice PDF

Sličice PDF

Podobno kot prejšnji vtičnik tudi PDF sličica med prenosom ustvari sličico prve strani datoteke PDF. Vendar vaša datoteka PDF in sličica ostaneta kot dve ločeni datoteki. Ustvarjeno sličico boste morali ročno vstaviti in nato povezati z datoteko PDF.

6. DK PDF

DK PDF

Ta močan vtičnik uporabnikom omogoča, da s klikom na gumb naložijo vaše objave in strani v PDF obliki. Na voljo je preprost vmesnik za nastavitev gumba za prenos PDF in ustvarjanje lastne glave in noge po meri za prenos PDF.

Vtičnik ima tudi kratke kode, ki omogočajo nadzor nad tem, kakšna vsebina je znotraj dokumenta PDF. Vsebino, ki je ne želite vključiti v prenos PDF, lahko tudi skrijete.

7. PDF Embedder

PDF Embedder

Kot pove že ime, vtičnik PDF Embedder omogoča vdelavo datotek PDF v objave in strani WordPressa. Vtičnik uporablja JavaScript za vdelavo datotek s popolnoma funkcionalno orodno vrstico, ki uporabnikom omogoča približevanje, krmarjenje in celo prenos datoteke PDF.

8. WordPress PDF Light Viewer Vtičnik

Pregledovalnik PDF Lite

WordPress PDF Lite Viewer vtičnik je še posebej dober pri vstavljanju zelo velikih datotek PDF. Uporablja knjižnico JavaScript Turn.js za prikaz datotek PDF kot flipbooks z navigacijo po sličicah. Pregledovalnik PDF ima gumbe za povečavo, navigacijo in celozaslonski način. Je tudi popolnoma odziven in lahko deluje na različnih velikostih naprav.

9. BSK PDF Manager

BSK PDF Manager

BSK PDF Manager je upravitelj datotek za datoteke PDF na mestu WordPress. Če datoteke PDF nalagate pogosto, jih boste morda želeli kategorizirati, prikazati kot sezname ali en sam prenos. Ta vtičnik olajša upravljanje datotek PDF v WordPressu.

Bonusni vtičniki

Ti vtičniki ne ponujajo načina ustvarjanja ali vdelave datotek PDF. Če pa na spletnem mestu WordPress strežete datoteke PDF, vam bodo morda v pomoč.

10. SearchWP

SearchWP

SearchWP je plačljiv vtičnik WordPress. Omogoča vam, da na spletno mesto WordPress dodate boljšo izkušnjo iskanja. Ena od značilnosti tega vtičnika je možnost iskanja po besedilu v datotekah PDF. Vendar ne more iskati datotek PDF, ki so šifrirane, shranjene zunaj predstavnostne knjižnice ali imajo slike kot besedilo. Oglejte si naš vodič o tem, kako izboljšati iskanje po WordPressu z SearchWP

11. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je močno orodje, ki vam pomaga razviti seznam e-poštnih sporočil. Opustite obiskovalce lahko pretvorite v naročnike z uporabo OptinMonster. Uporabnike lahko prosite, da se vpišejo na vaš e-poštni seznam v zameno za brezplačen vir PDF.

Lahko ga uporabite tudi za ponujanje nadgradenj vsebin. Oglejte si ta seznam 30 idej za nadgradnjo vsebine do 10X vaših naročnikov.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše vtičnike PDF za WordPress. Morda boste želeli videti tudi naš seznam 24, ki morajo imeti vtičnike WordPress za poslovna spletna mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map