9 najboljših vtičnikov YouTube Video Gallery za WordPress

Dodajanje YouTube video posnetkov v objave na spletnem dnevniku WordPress je zelo enostavno. Če pa želite v WordPress dodati YouTube galerijo videov, boste za to potrebovali vtičnik. Ti vtičniki ne prikazujejo samo YouTube video posnetke v galeriji, temveč tudi optimizirajo nalaganje videov za hitrost in SEO. V tem članku smo ročno izbrali nekaj najboljših vtičnikov YouTube galerije za WordPress.


Vsak od teh YouTube vtičnikov za WordPress ima svoj nabor funkcij in vse so na voljo brezplačno.

1. Galerija Envira

Galerija Envira

Envira Gallery je najboljši dodatek za galerijo WordPress, prihaja pa z dodatkom za videoposnetke.

Envira omogoča ustvarjanje galerij iz YouTube videoposnetkov, Vimeo, Wistia in celo samostojnih WordPress videoposnetkov.

Lahko prikažete svoje galerije, strani s stragami, videoposnetke odprete v svetlobnem polju in še več.

Priložen je tudi pripomoček, ki je enostaven za uporabo. Lahko jo povlečete in spustite na stransko vrstico in prikažete video galerijo na katerem koli območju, ki je na voljo za pripomočke.

2. YouTube Simple Gallery

YouTube Simple Gallery

YouTube Simple Gallery je zelo preprost in enostaven vtičnik za galerijo YouTube. Za dodajanje videoposnetkov uporablja vrste objav po meri in svoje videoposnetke lahko celo kategorizirate. Vtičnik je na voljo s kratko kodo, ki jo lahko vstavite z zaslona urejevalnika objav. Po aktiviranju samodejno ustvari stran z galerijo videov, ki vsebuje kratko kodo. To stran in kratko kodo lahko uredite po svojih potrebah.

Vtičnik odpre videoposnetke v prijetnem pojavnem oknu. Velikosti videoposnetkov in sličic lahko nadzorujete na strani z nastavitvami vtičnika. Slaba stran vtičnika je, da prikazuje videoposnetke v navadnem seznamu. Če pa malo poznate CSS, ga lahko preprosto pretvorite v odzivno omrežje.

3. YouTube Showcase

YouTube Showcase

YouTube Showcase je še en enostaven za uporabo YouTube vtičnik za WordPress. Za videoposnetke uporablja vrste objav po meri. V svoje videoposnetke lahko dodate kategorije in oznake ter dodate videoposnetke, kot so predstavljeni. Po vklopu lahko vtičnik samodejno nastavi stran video galerije. Priložen je tudi z dvema enostavnima pripomočkama za predstavljene videoposnetke in nedavne videoposnetke.

Privzeta postavitev galerije je čudovita. Uporabnikom omogoča brskanje po vseh videoposnetkih, ne da bi sploh zapustili stran.

4. YourChannel: kanal YouTube na vašem spletnem mestu

YourChannel

Če upravljate svoj kanal YouTube ali želite kurirati videoposnetke, potem YourChannel ponuja najlažji način za hitro prikazovanje svojih videoposnetkov. Preprosto vnesite uporabnika ali ID kanala in videoposnetki bodo prejeli namesto vas. Poleg tega bo tudi prenesla sliko pasice kanala, naročnika in si ogledala štetje, nalaganja, sezname predvajanja itd..

Kanal lahko preprosto dodate v kateri koli objavi ali strani programa WordPress s pomočjo preproste kratke kode. Omogoča tudi izbiro velikosti sličice, prikaza metapodatkov, nastavitev gumba za predvajanje itd.

5. WordPress video galerija

WordPress video galerija

Vtičnik WordPress Video Gallery je močan in zelo prilagodljiv vtičnik YouTube galerije za WordPress. Na voljo je z vgrajenim predvajalnikom HD flv in lahko prikazuje vaše videoposnetke v prilagojenih preoblekah s kakovostjo HD. Privzete nastavitve bi morale delovati za večino spletnih mest, če pa jih želite spremeniti, boste našli veliko možnosti za vse, kar želite.

Vtičnik ima nekaj vzorčnih videoposnetkov in samodejno ustvari stran z galerijo videov. Lahko preprosto odprete stran in si ogledate, kako bi izgledala vaša galerija. Ko ste zadovoljni, lahko dodate privzete videoposnetke in dodate svoje.

6. Video posnetek iz Vimea & Youtube Vtičnik

Video vtičnik za Workbox YouTube

Vtičnik Workbox Video deluje s storitvami YouTube, Vimeo in Wistia. Omogoča vam enostavno ustvarjanje video galerij s preprosto dodajanjem video naslovov. Vtičnik je na voljo s celovito stranjo nastavitev, ki omogoča nadzor in prilagajanje video galerije. Videogalerijo lahko dodate v katero koli WordPress objavo ali stran s pomočjo kratkih kod.

Najboljši del je, da lahko ustvarite več galerij z različnimi videoposnetki. To vam omogoča, da svoje videoposnetke strnite v kategorije, teme ali kanale.

7. uTubeVideo Galerija

uTube Videogalerija

uTubeVideo Gallery vtičnik je v WordPress vtičnik, bogat z vsemi funkcijami. Omogoča vam ustvarjanje več galerij in njihovo dodajanje v objavo in strani programa WordPress. uTubeVideo galerija samodejno pridobi sličice za vaše video posnetke in jih predpomni na vašem spletnem mestu WordPress, kar povzroči hitrejše nalaganje strani.

8. WPG Cool Gallery

WPG Cool Gallery

WPG Cool Gallery je odziven vtičnik galerije, ki je enostaven za uporabo za YouTube in Vimeo. Video prikazuje v lepi postavitvi omrežja. Videoposnetki so prikazani v lepem pojavnem oknu. Galerijo lahko dodate v objave in strani WordPressa s kratkimi kodami. Vtičnik nalaga tudi videoposnetke z ajax klici, ki uporabnikom omogočajo ogled vseh videov na isti strani.

9. Ultimate Video Gallery

Ultimate Video Gallery

Ultimate Video Gallery zagotavlja hiter in enostaven način upravljanja YouTube videoposnetkov v WordPressu. Enostavno prilepite URL-je videoposnetka in samodejno bo dobil podrobnosti o videoposnetku z YouTuba. Ustvarite lahko neomejene galerije in jih preprosto dodate v svoje WordPress objave ali strani s pomočjo kratke kode.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljši brezplačni vtičnik galerije YouTube za vaše spletno mesto WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi te koristne nasvete za YouTube, da svoje spletno mesto WordPress popestrite z videoposnetki.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me