Kako dodati gumbe za poziv k dejanju v programu WordPress (brez kode)

Ali želite v svoje objave ali strani v WordPressu dodati klic gumbom za akcijo?


Gumbi so odličen način za povečanje konverzij. So zelo opazne, zaradi česar so odlične pri preusmerjanju uporabnikove pozornosti na želeno interakcijo.

Na primer, z gumbom za poziv k dejanju lahko uporabnike usmerite na transakcijsko stran, na primer stran s cenami, stran izdelka, stran s storitvami in drugo na svojem spletnem mestu.

Gumbe za poziv k dejanju lahko uporabite tudi za promocijo posebnih ponudb, novih izdelkov ali partnerskih povezav, ki kažejo na partnerska spletna mesta.

V tem članku vam bomo pokazali, kako lahko v WordPressu preprosto dodate čudovite klice v akcijske gumbe, ne da bi napisali nobeno kodo.

Dodajanje gumbov v WordPressu korak za korakom

Opomba: Ta članek je namenjen dodajanju gumbov za klic po meri k dejanjem v WordPressu. Če želite dodati gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih, si oglejte naš vodič, kako dodati WordPress gumbe.

Dodajanje gumbov v WordPress objave in strani (korak za korakom)

WordPress omogoča enostavno enostavno dodajanje gumbov z vgrajenim blokom “Gumb”.

Gre za novo funkcijo, uvedeno v WordPress 5.0, skupaj z novim urejevalnikom blokov Gutenberg WordPress.

V tem članku vam bomo prikazali tri različne načine dodajanja klicev gumbom za dejanje v objavah in na spletnih straneh spletnega dnevnika WordPress. Izberete lahko rešitev, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Če želite preprosto prelistati ta članek, lahko preprosto uporabite tabelo spodaj.

:

  Video vadnica

  Naročite se na WPBeginner

  Če vam video ni všeč ali potrebujete več navodil, nadaljujte z branjem.

  Dodajanje gumbov v WordPress objave / strani z uporabo privzetega urejevalnika

  Ta metoda je lažja in priporočljiva za večino uporabnikov. V novem urejevalniku WordPress uporablja vgrajeni blok gumbov. Če še vedno uporabljate starejši klasični urejevalnik, potem lahko preskočite na naslednji razdelek.

  Najprej morate ustvariti novo objavo ali urediti obstoječo, kamor želite dodati gumb.

  Na zaslonu za urejanje objav kliknite ikono “+”, da dodate nov blok in v razdelku Elementi postavitve izberite blok gumba..

  Dodaj urejevalnik gumbov v urejevalniku blokov WordPress

  Nato bi si lahko ogledali blok gumbov, dodan urejevalniku vsebine

  Blok gumba dodan urejevalniku WordPress Post

  Preprosto kliknite območje »Dodaj besedilo…« in vnesite besedilo gumba.

  Po tem morate v polje »Prilepiti URL ali vnesti iskati« pod gumb prilepiti URL strani, ki jo želite povezati..

  Ko končate, kliknite ikono Uporabi.

  V WordPress vnesite besedilo in povezavo gumba

  Če želite gumb prikazati na sredini, lahko v zgornji orodni vrstici bloka kliknete ikono Poravnaj sredino.

  Poravnajte sredino gumba v urejevalniku blokov WordPress

  Nato lahko prilagodite slog gumba, spremenite barvo ozadja in barvo besedila na plošči z nastavitvami bloka na desni strani.

  V nastavitvah bloka WordPress izberite slog gumba

  Izbirate lahko med tremi slogi gumbov: privzeti, oris in kvadrat. Vsako lahko poskusite s klikom na njih in izberete tisto, ki izgleda najbolje.

  Razdelek Nastavitve barv vključuje pet barvnih različic za ozadje gumba in besedilo gumba. Ne samo to, ampak lahko uporabite tudi barvo po meri, ki jo izberete, s klikom na možnost Barva po meri.

  Izberite Barvo po meri svojega gumba WordPress

  Ko ste zadovoljni z oblikovanjem gumbov, lahko shranite svojo objavo ali objavite, če si želite ogledati predogled v živo.

  Takole je izgledalo na naši demo strani.

  Predogled gumba WordPress

  Bonus: Če želite videti, kako uspešni so vaši gumbi, potem uporabite MonsterInsights. Ima vgrajeno sledenje dogodkov za partnerske povezave, odhodne povezave in dogodke po meri, tako da lahko vidite, kako uspešni so vaši gumbi. Za več podrobnosti glejte pomembne tržne meritve, ki jih morate slediti v WordPressu.

  Ustvarjanje gumba WordPress v klasičnem urejevalniku

  Čeprav je urejevalnik blokov Gutenberg hitrejši in enostavnejši, mnogi uporabniki še vedno raje stari klasični urejevalnik WordPress. Če ste eden od njih, potem morate poiskati alternativno rešitev za dodajanje gumbov na svojem mestu WordPress.

  Na voljo so predvsem tri možnosti za dodajanje gumbov v urejevalniku WordPress Classic.

  1. V WordPress dodajte gumb s kodo HTML / CSS.
  2. Dodajte gumb v WordPress z vtičnikom gumba za kratko kodo programa WordPress.
  3. Dodajte gumb v WordPressu brez uporabe kratkih kod.

  Od treh možnosti je prva metoda kodiranja. Napisati morate HTML / CSS kodo in dodati na svoje spletno mesto, kjer koli potrebujete gumb. Ni prijazno za začetnike.

  Druga možnost je najpogosteje uporabljena metoda. To je zato, ker večina vtičnikov WordPress gumba ponuja kratke kode za dodajanje gumbov.

  Tretja možnost je najboljša, saj omogoča enostavno dodajanje gumbov v vaše objave in strani, ne da bi si zapomnili kratko kodo.

  Oglejmo si, kako dodati gumbe v WordPress brez uporabe kratkih kod.

  Prva stvar, ki jo morate storiti, je namestiti in aktivirati vtičnik Pozabi o gumbih kratkih kod. Za več podrobnosti glejte naš korak za korakom navodila za namestitev vtičnika WordPress.

  Ko aktivirate vtičnik, ustvarite novo objavo ali uredite obstoječo. V urejevalniku boste videli nov gumb v vizualnem urejevalniku z oznako Vstavi gumb.

  Vstavite ikono gumba v klasični urejevalnik WordPress

  Če želite v objavo vstaviti nov gumb, morate klikniti gumb Vstavi. Prikazalo se bo pojavno okno, v katerem lahko oblikujete nov gumb.

  Vnesite urejevalnik gumba in URL v klasični urejevalnik

  Najprej morate dodati besedilo gumba in URL svojega gumba. Ko dodate besedilo gumba, si lahko v spodnjem polju ogledate predogled v živo.

  Nato lahko dodate naslednjo oznako na svojo povezavo in jo odprete na novem zavihku, tako da kliknete spodnje možnosti v potrditvenem polju.

  Po tem lahko izberete ikono za svoj gumb. Če kliknete zavihek Ikone, boste lahko videli ikone, ki jih lahko dodate pred besedilom ali po njem v svojih gumbih.

  Dodajte ikono svojem gumbu v klasičnem urejevalniku

  Te ikone so dejansko pisave ikon (naučite se, kako uporabljati pisave ikon v urejevalniku sporočil WordPress).

  Nato lahko za svoj gumb izberete barvo besedila in barvo ozadja s klikom na ikono polja Barva.

  Spremenite barvo ozadja gumba v urejevalniku WordPress Classic

  Po tem kliknite spustni meni, da izberete slog gumba. Za uporabo je osem različnih stilov gumbov.

  Izberite slog gumba v klasičnem urejevalniku WordPress

  Podobno lahko izberete tudi velikost gumba od ekstra majhne do velike.

  Ko ste zadovoljni z videzom, preprosto kliknite gumb Posodobi.

  Gumb boste lahko videli, kot bi se pojavil v vaši objavi, prav v urejevalniku objav.

  Poravnavo gumbov lahko nastavite tudi tako, da preprosto izberete besedilo gumba in uporabite gumbe orodne vrstice v klasičnem urejevalniku.

  Poravnajte gumb v klasičnem urejevalniku

  Če dvokliknete gumb, se bo pojavil pojavni gumb gumba Vstavi in ​​po potrebi lahko gumb ponovno uredite.

  Ko ste zadovoljni z njegovim dizajnom, lahko objavite ali posodobite svojo objavo in jo vidite v akciji. Tako se je pojavil domišljijski gumb na naši demo spletni strani WordPress.

  Predogled gumbov - vgrajen je v klasičnem urejevalniku

  Dodajanje gumba za klik za klic v WordPressu

  Poleg običajnih gumbov za poziv k dejanju lahko na svojem spletnem mestu dodate tudi gumbe za klikanje, da povečate potencialne potencialne stranke in konverzije.

  Gumb “klikni za klic” je posebna vrsta gumba za klic k dejanju, ki uporabnikom omogoča klicanje vaše ekipe s samo dotikom.

  Obiskovalci vašega spletnega mesta se lahko z gumbi gumba za klic do trenutka osebno pogovorijo z vašo ekipo in dobijo potrebne informacije. Ne glede na to, ali se pogovarjate o zahtevi za ponudbo, informacijah o prodaji ali vprašanju podpore, so telefonski klici hitri.

  Ker število uporabnikov pametnih telefonov raste, dodajanje gumbov za klic zdaj še bolj ustreza.

  Če nimate poslovnega telefona, boste morda želeli preučiti virtualno telefonsko številko podjetja.

  Glede na to si poglejmo, kako korak za korakom dodati WordPress gumbe za klikanje za klic.

  Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da namestite in aktivirate vtičnik gumba WP Call Button. Za podrobna navodila si lahko ogledate naš korak za korakom navodila za namestitev vtičnika WordPress.

  Po aktivaciji morate obiskati Nastavitve »Gumb za klic WP strani, da konfigurirate nastavitve vtičnika in oblikujete svoj gumb “klikni za klic”.

  Nastavitve lepljive klicne tipke v WordPressu

  Sprva boste videli nastavitve gumba Sticky Call Button. Lepljivi klicni gumb je funkcija, ki je optimizirana za pretvorbo, ki premika gumb klica skupaj z uporabniki, ko brskajo po vašem spletnem mestu.

  Začnete lahko z aktiviranjem statusa gumba za klic zdaj. Preprosto kliknite stikalo stikala, da ga aktivirate.

  Po tem morate vnesti svojo telefonsko številko. Gumb za klic WP vsebuje polje pametne telefonske številke s kodo države. Preprosto izberite državo in vnesite telefonsko številko podjetja.

  Če nimate poslovne številke, jo lahko dobite pri Nextivi. To je zaupanja vreden poslovni ponudnik VoIP.

  Nato lahko uredite besedilo gumba za klic, izberete položaj gumba za klic in barvo.

  Prav tako lahko izberete, kje na svojem spletnem mestu naj bo prikazan lepljivi klicni gumb. Privzeto prikaže gumb za klic na vseh straneh in na vseh napravah. Na določenih straneh lahko izberete prikaz ali skrivanje gumba in prikazovanje samo na mobilnih napravah.

  Ko pregledate vse možnosti, lahko na dnu kliknete gumb Shrani spremembe. Po tem lahko obiščete vaše spletno mesto in vidite akcijski gumb za klic zdaj.

  WordPress Kliknite na gumb za klic

  Poleg lepljivih gumbov za klic lahko s pomočjo tega vtičnika dodate tudi statične gumbe za klice na svojih WordPress straneh, objavah in stranskih trakah..

  Če uporabljate nov urejevalnik blokov WordPress, lahko preprosto preprosto dodate gumb za klic zdaj na svoje strani s pomočjo gumba WP Call Button.

  Ustvarite novo stran ali uredite obstoječo stran in dodajte blok gumba za klic WP v urejevalnik strani.

  Dodajanje bloka gumba za klic WP v WordPress

  Po tem lahko prilagodite besedilo gumba, barvo gumba, barvo besedila, velikost pisave in prikažete ali skrijete ikono telefona.

  Prilagajanje gumba za klice v urejevalniku strani WordPress

  Ko boste zadovoljni z njegovim dizajnom, lahko svojo stran objavite ali posodobite.

  Če uporabljate klasični urejevalnik WordPress, morate za uporabo kode kode uporabiti generator Static Call Button. Pojdi do Nastavitve »Gumb za klic WP in na vrhu kliknite gumb Static Call Button.

  Statični klicni gumbi v nastavitvah WordPressa

  Preprosto prilagodite možnosti gumbov in nato kopirajte kratko kodo. Po tem lahko uporabite kratko kodo v kateri koli objavi ali strani na vašem spletnem mestu.

  Vtičnik gumba WP Call Button vam omogoča tudi dodajanje klicnega gumba na stranski vrstici WordPress in drugih območjih, pripravljenih na gradnike.

  Preprosto pojdite Videz »Widegts in widget WP Button Call Button povlecite na območje, ki je pripravljeno za gradnike, kjer želite prikazati gumb za klic.

  WordPress Widget tipke za klicno tipko

  Zdaj lahko dodate naslov, opis in prilagodite klicni gumb iz razdelka Napredne nastavitve. Ko končate, shranite svoj pripomoček.

  To je to! Če si želite ogledati podrobnejšo vadnico, si lahko v koraku po korakih ogledate navodila za dodajanje gumba za klic v programu WordPress.

  Bonus nasvet za dodajanje gumbov po meri v WordPressu

  Če želite v WordPressu dodati popolnoma klic po meri klicnim dejanjem, boste verjetno iskali rešitev, ki omogoča tudi dodajanje razdelkov po meri in gumbov po meri v glavi, menijih in drugih področjih spletnega mesta.

  V tem primeru priporočamo uporabo vtičnika za ustvarjanje strani WordPress, kot je Beaver Builder ali Divi.

  Ti ustvarjalci strani vam bodo pomagali ustvariti ciljne strani po meri z domišljijskimi gumbi za pozivanje k dejanjem točno tako, kot želite.

  Karkoli že počnete, je pomembno, da spremljate, kako delujejo vaši gumbi, ker ugibanje ni najboljša strategija za rast podjetja.

  Priporočamo uporabo MonsterInsights. Ima vgrajeno sledenje dogodkov za partnerske povezave, odhodne povezave in dogodke po meri, tako da lahko vidite, kako uspešni so vaši gumbi. Za več podrobnosti glejte pomembne tržne meritve, ki jih morate slediti v WordPressu.

  Upamo, da vam je ta članek pomagal, da se boste naučili, kako preprosto dodajati gumbe v WordPressu. Mogoče bi radi videli tudi naš seznam najboljših vtičnikov WordPress in najboljše storitve trženja e-pošte za mala podjetja.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me