Kako ustvariti stran za prijavo po meri za WordPress (Ultimate Guide)

Ali želite ustvariti prijavno stran po meri za WordPress za svoje spletno mesto?


Če imate spletno mesto za članstvo v WordPressu ali spletno trgovino, bo veliko uporabnikov pogosto videlo prijavno stran. Prilagajanje privzete strani za prijavo v WordPress vam omogoča boljšo uporabniško izkušnjo.

V tem končnem priročniku vam bomo pokazali različne načine ustvarjanja prijavne strani po meri WordPress. To vadnico lahko uporabite tudi za ustvarjanje prijavne strani za WooCommerce po meri.

Kako preprosto ustvariti prijavno stran po meri za WordPress za svoje spletno mesto

Tukaj se boste naučili iz tega priročnika.

  Zakaj ustvariti stran za prijavo v WordPress po meri?

  WordPress ima močan sistem upravljanja uporabnikov. To uporabnikom omogoča ustvarjanje računov v trgovinah e-trgovine, spletnih mestih za članstvo ali na spletnem dnevniku.

  Privzeto stran za prijavo prikazuje blagovno znamko in logotip WordPress. To je v redu, če vodite majhen spletni dnevnik ali ste edina oseba, ki ima dostop do skrbnika.

  Privzeti prijavni zaslon WordPress

  Če vaše spletno mesto uporabnikom omogoča registracijo in prijavo, potem stran za prijavo po meri ponuja boljšo uporabniško izkušnjo.

  Z lastnim logotipom in oblikovanjem se vaši uporabniki počutijo kot doma. Ker jih preusmeritev na privzeti prijavni zaslon WordPress, ki ni videti podobno kot vaše spletno mesto, lahko uporabnikom izgleda sumljivo..

  Nazadnje privzeti prijavni zaslon ne vsebuje ničesar razen obrazca za prijavo. Če ustvarite stran za prijavo po meri, jo lahko uporabite za promocijo drugih strani ali posebnih promocij.

  Glede na to, poglejmo nekaj primerov oblikovanja strani za prijavo po meri za WordPress.

  Primeri oblikovanja strani za prijavo v WordPress

  Lastniki spletnih strani lahko prilagodijo stran za prijavo v WordPress z različnimi slogi in tehnikami.

  Nekateri ustvarijo stran za prijavo po meri, ki uporablja temo in barve svojega spletnega mesta. Drugi pa spremenijo privzeto stran za prijavo, tako da ji dodajo ozadje po meri, barve in svoj logotip po meri.

  1. WPForms

  WPForms

  WPForms je najboljši vtičnik za obrazec WordPress na trgu. Po naključju njihov vtičnik vključuje tudi dodatek za ustvarjanje čudovitih obrazcev za prijavo in registracijo WordPress, ki vam jih bomo pokazali kasneje v tem članku.

  Njihova stran za prijavo po meri uporablja postavitev dveh stolpcev. Levi stolpec vsebuje obrazec za prijavo, desni stolpec pa se uporablja za označevanje promocij in drugih pozivov k dejanjem. V zgornjem primeru uporabljajo prijavno stran za skupno rabo svojega letnega poročila. Za ustvarjanje edinstvene izkušnje s prijavo uporablja blagovno znamko, ilustracije ozadja in barve blagovne znamke.

  2. Rock moja poroka

  Rock moja poroka

  Spletno mesto Rock My Wedding uporablja pojavni modal za prikaz obrazca za prijavo in registracijo. Prednost uporabe pojavnega okna je, da se uporabniki lahko prijavijo, ne da bi zapustili stran. Prihrani jih pred nalaganjem nove strani in nudi hitrejšo uporabniško izkušnjo.

  3. Jacquelynne Steves

  Jacquelynne Steves

  Jacquelynne Steeves je spletna stran za umetnost in obrt, kjer avtor objavlja vsebine o okraševanju doma, izdelovanju odej, vzorcev, vezenja in še več. Na njihovi strani za prijavo je uporabljena slika ozadja po meri, ki se ujema s temo njihovega spletnega mesta s obrazcem za prijavo na desni.

  4. Grafika cerkvenega gibanja

  Cerkev za grafiko gibanja

  Stran za prijavo tega podjetja za grafično oblikovanje uporablja barvito ozadje, ki odraža njihovo poslovanje. Na prijavnem zaslonu uporablja iste menije glave glave, podnožja in navigacije. Sama oblika prijave je precej preprosta s temnim ozadjem.

  5. MITSLoan management management

  MITSLoan Management Management

  Spletno mesto MITSLoan Management Review uporablja privzeti prijavni zaslon WordPress. Za skrivanje blagovne znamke WordPress uporablja CSS po meri z lastnim logotipom.

  Ustvarjanje strani za prijavo po meri v WordPressu

  Obstaja več WordPress vtičnikov, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje sprednje strani za prijavo po meri v WordPressu. Pokazali vam bomo dva različna vtičnika in lahko izberete tistega, ki vam najbolj ustreza.

  Ustvarjanje strani za prijavo v WordPress s temo Moja prijava

  Prva stvar, ki jo morate storiti, je namestiti in aktivirati vtičnik Theme My Login. Za več podrobnosti glejte naš korak za korakom navodila za namestitev vtičnika WordPress.

  Po aktivaciji Theme My Login samodejno ustvari URL-je za vašo prijavo, odjavo, registracijo, pozabljeno geslo in ponastavitev gesla..

  Te prijavne URL-je za WordPress lahko prilagodite tako, da obiščete Tema Moj vpis »Splošno stran. Pomaknite se navzdol do razdelka »Slugs« in spremenite te URL-je, ki jih vtičnik uporablja za prijave.

  Tema Moje strani za prijavo

  Tema Moja prijava vam omogoča tudi uporabo kratkih kod za ustvarjanje strani za prijavo in registracijo po meri. Lahko preprosto ustvarite stran za vsako dejanje in nato tukaj dodate polž strani, tako da bo vtičnik pravilno našel in preusmeril uporabnike..

  Začnimo s stranjo za prijavo.

  Pojdite na Stran »Dodaj novo ustvariti novo stran WordPress. Na svoji strani morate dati naslov in vnesti to kratico »[tema-moja-prijava]« v območje vsebine.

  Dodajanje kode

  Zdaj lahko svojo stran objavite in predogledate, da si ogledate svojo stran za prijavo po meri.

  Stran za prijavo v WordPress po meri

  Ponovite postopek za ustvarjanje drugih strani z naslednjimi bližnjicami.

  [tema-moja-prijava dejanje = ”register”] za registracijski obrazec.

  [tema-moja-prijava dejanje = ”izgubljena beseda”] za stran z izgubljenim geslom.

  [tema-my-login action = ”ponastavitev”] ga uporabite na strani za ponastavitev gesla.

  Ustvarjanje strani za prijavo v WordPress po meri z uporabo WPForms

  WPForms je najboljši vtičnik za oblikovanje obrazcev WordPress na trgu. Omogoča vam enostavno ustvarjanje obrazcev za prijavo in registracijo po meri za vaše spletno mesto.

  WPForms je vrhunski vtičnik WordPress, za dostop do dodatka za registracijo uporabnikov pa boste potrebovali vsaj njihov načrt. Uporabniki WPBeginner lahko z uporabo naše kode kupona WPForms dobijo 50% popust: SAVE50

  Prvo, kar morate storiti, je namestiti in aktivirati vtičnik WPForms. Za več podrobnosti glejte naš korak za korakom navodila za namestitev vtičnika WordPress.

  Po aktivaciji morate obiskati WPForms »Nastavitve strani, da vnesete licenčni ključ. Te podatke najdete v svojem računu na spletnem mestu WPForms.

  Licenca WPForms

  Po vnosu licenčnega ključa boste lahko namestili dodatke. Pojdi naprej in obišči WPForms »Addons stran in poiščite Addon Registracija uporabnika.

  Namestite dodatek za registracijo uporabnika

  Nato kliknite gumb Install Addon za prenos in aktiviranje dodatka. Zdaj ste pripravljeni ustvariti lastne prijavne obrazce po meri.

  Pojdite na WPForms »Dodaj novo strani in se pomaknite navzdol do predloge “Obrazec za prijavo uporabnika”. Če želite nadaljevati, kliknite gumb “Ustvari obrazec za prijavo uporabnika”.

  Ustvari prijavni obrazec

  WPForms naloži obrazec za prijavo uporabnika z obveznimi polji. Kliknite polja in dodate svoj opis ali besedilo okoli njih.

  Izdelovalec obrazcev WPForms

  Spremenite lahko tudi druge nastavitve. Na primer, samodejno doda naslov »Pošlji« kot naslov gumba. Lahko kliknete nanjo in nato namesto tega spremenite v Prijava.

  Nastavitve obrazca

  Odločite se lahko tudi, kaj se zgodi, ko se uporabnik uspešno prijavi. Pojdi na Nastavitve »Potrditev in izberite dejanje.

  Uporabniki so preusmerili prijavo

  Uporabnika lahko preusmerite na kateri koli drug URL, ga preusmerite na domačo stran ali jim preprosto pokažete sporočilo, da je zdaj prijavljen.

  Ko ste zadovoljni z nastavitvami obrazca, kliknite gumb Shrani v zgornjem desnem kotu zaslona in zaprite oblikovalec obrazcev.

  Dodajanje obrazca za prijavo po meri na stran WordPress

  WPForms omogoča preprosto enostavno dodajanje obrazca za prijavo po meri v katero koli WordPress objavo ali stran.

  Preprosto uredite stran, kamor želite dodati prijavni obrazec ali ustvarite novega. Na zaslonu za urejanje strani dodajte blok WPForms v območje z vsebino.

  Dodajanje bloka WPForms v objavo

  Nato izberite prijavni obrazec, ki ste ga ustvarili prej in blok WPForms ga bo samodejno naložil znotraj območja z vsebino.

  Predogled obrazca za prijavo

  Zdaj lahko nadaljujete z urejanjem strani obrazca za prijavo ali shranite in objavite spremembe.

  Prilagajanje zasnove strani obrazca za prijavo v WordPress

  Privzeto bo vaša stran z obrazcem za prijavo v WordPress uporabila predlogo in sloge strani vaše teme. V njej bodo navigacijski meniji, glava, podnožje in stranska vrstica vaše teme.

  Če želite v celoti prevzeti celotno stran in nekaj načrtovati iz nič, potem lahko uporabite vtičnik za oblikovanje strani WordPress.

  S pomočjo vtičnika za ustvarjanje strani lahko ustvarite postavitev strani po meri in nato dodate pripomoček za prijavo v obliki teme My Login ali WPForms.

  Na spodnjem posnetku zaslona smo uporabili priljubljen vtičnik Beaver Builder. V ozadju smo uporabili sliko ozadja in nato dodali dva stolpca. V en stolpec smo dodali nekaj besedila in gumb. V drugem stolpcu smo dodali gradnik WPForms.

  Ustvarjanje strani za prijavo po meri s pomočjo vtičnika za ustvarjanje strani

  Prednost Beaver Builderja je, da je 100% rešitev za povleci in spusti.

  Opomba: Ker ste že prijavljeni, vtičniki Theme My Login in WPForms morda ne bodo prikazali predogleda obrazca za prijavo v živo. Vtičnik WPForms ima možnost, kjer lahko to izklopite v nastavitvah obrazca.

  Če vtičniki WordPress strani za ustvarjanje strani niso vaša stvar, lahko uporabite CSS po meri za oblikovanje obrazca in same strani za prijavo. Lahko pa uporabite tudi vtičnik CSS Hero, da preprosto dodate sloge CSS po meri.

  Spremenite logotip in URL za prijavo v WordPress

  Ni vam vedno treba ustvariti popolnoma prilagojene strani za prijavo v WordPress za svoje spletno mesto. Pravzaprav veliko spletnih mest samo nadomesti WordPress logotip in URL logotipa, medtem ko še vedno uporabljata privzeto stran za prijavo.

  Če želite logotip WordPress na prijavnem zaslonu zamenjati s svojim logotipom, potem lahko to preprosto storite s pomočjo vtičnika WordPress ali z dodajanjem kode po meri. Pokazali vam bomo obe metodi, ki ju lahko uporabite, ki vam najbolj ustreza.

  Spremenite logotip in URL za prijavo v WordPress s pomočjo vtičnika

  Prva stvar, ki jo morate storiti, je namestiti in aktivirati orodje za prilagoditev prijave Colorlib. vključiti. Za več podrobnosti glejte naš korak za korakom navodila za namestitev vtičnika WordPress.

  Po vklopu dodatek doda novo postavko menija z oznako »Prijava orodje za prilagajanje« na skrbniško vrstico WordPress-a. S klikom na zaženete orodje za prilagajanje prijav.

  Prilagoditveni program za prijavo

  Prilagojevalnik za prijavo bo naložil vaš privzeti prijavni zaslon WordPress z možnostmi prilagoditve na levi strani in predogled v živo na desni.

  Če želite WordPress logotip zamenjati s svojim, kliknite kartico »Možnosti logotipa« na desni. Od tu lahko skrijete logotip WordPressa, naložite svoj logotip po meri, spremenite URL logotipa in besedilo.

  Na stran za prijavo naložite logotip po meri

  Vtičnik vam omogoča tudi popolno prilagoditev privzete strani za prijavo v WordPress. Dodate lahko stolpce, ozadje, spremenite barve obrazca za prijavo in še več.

  V bistvu lahko ustvarite stran za prijavo v WordPress po meri, ne da bi spremenili privzeti prijavni URL WordPress.

  Ko končate, preprosto kliknite gumb za objavo, da shranite spremembe. Zdaj lahko obiščete prijavno stran WordPress in si ogledate svoj prijavni obrazec po meri.

  Stran za prijavo v WordPress po meri z logotipom po meri

  Spremenite logotip in URL za prijavo v WordPress brez vtičnika (koda)

  Ta metoda vam omogoča ročno zamenjavo logotipa WordPress na prijavnem zaslonu s svojim logotipom po meri.

  Najprej morate v medijsko knjižnico naložiti svoj logotip po meri. Pojdi do Mediji »Dodaj novo stran in naložite svoj logotip po meri.

  Ko naložite sliko, kliknite povezavo »Uredi« poleg nje. Odprla se bo stran za urejanje predstavnosti, na katero morate kopirati URL datoteke in jo prilepiti v prazno besedilno datoteko v računalniku.

  Nato morate v datoteko function.php teme ali vtičnik za spletno mesto dodati to kodo.

  funkcija wpb_login_logo () { ?>

  #login h1 a, .login h1 a {
  slika-ozadje: url (http: //path/to/your/custom-logo.png);
  višina: 100px;
  širina: 300px;
  velikost ozadja: 300px 100px;
  ozadje-ponovite: brez ponovitve;
  oblazinjenje: 10px;
  }

  <?php}
  dodajanje (‘login_enqueue_scripts’, ‘wpb_login_logo’);

  Ne pozabite nadomestiti URL-ja slike za ozadje z URL-jem datoteke, ki ste jo kopirali prej. Prav tako lahko prilagodite druge lastnosti CSS, da ustrezajo vaši sliki logotipa po meri.

  Zdaj lahko obiščete prijavno stran WordPress in si ogledate svoj logotip po meri v akciji.

  Stran za prijavo v WordPress z logotipom po meri

  Ta koda nadomesti samo logotip WordPressa. Ne spremeni povezave z logotipom, ki kaže na spletno mesto WordPress.org.

  Spremenimo to.

  Enostavno dodajte naslednjo kodo v datoteko function.php za temo ali vtičnik za spletno mesto. To kodo lahko dodate tik pod kodo, ki ste jo dodali prej.

  funkcija wpb_login_logo_url () {
  vrni se domov_url ();
  }
  add_filter (‘login_headerurl’, ‘wpb_login_logo_url’);

  funkcija wpb_login_logo_url_title () {
  vrnite „Ime in informacije vašega spletnega mesta“;
  }
  add_filter (‘login_headertitle’, ‘wpb_login_logo_url_title’);

  Ne pozabite nadomestiti „Ime in informacije svojega spletnega mesta“ z dejanskim imenom spletnega mesta. Logotip po meri na zaslonu za prijavo bo zdaj usmeril na domačo stran vašega spletnega mesta.

  To je vse. Upamo, da vam je ta članek pomagal naučiti različne načine za ustvarjanje prijavne strani WordPress za svoje spletno mesto. Morda boste želeli videti tudi naš vrhunski varnostni vodnik za WordPress za nasvete o izboljšanju varnosti pri prijavi v WordPress.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map